Hoşgeldiniz  

ÇERDEB Çerkeşlileri Pendik’te İftar Sofrasında Buluşturdu

admin | 11 Haziran 2018 | Çankırı, İstanbul, Manşet A- A+

İstanbul’da bulunan Çankırı’nın Çerkeş ilçesi derneklerini çatısı altında toplayan Çerkeş Dernekler Birliği düzenlediği iftar programı ile bağlı dernek yönetimi ve üyelerini buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) çatısı altındaki köy ve belde dernekleri ile üyelerini, İstanbul’daki Çerkeşli hemşehrilerini, bürokratlarını, işadamlarını Pendik’te düzenledikleri programla İftar sofrasında buluşturdu.

Çerkeşli hemşerilerinin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Erol Tepebaşı başkanlığında İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) yönetimi tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen “Çerkeşliler İftarda Buluşuyor” programı Çerkeşlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Kuran-ı Kerim okunarak başlayan “Çerkeşliler İftarda Buluşuyor” iftar programında, okunana Ezanj ile birlikte toplu olarak oruçlar açıldı. Pendik’te gerçekleştirilen iftar programı protokol konuşmaları ile devam etti.

Erol Tepebaşı Başkanlığında ÇERDEB Yönetimi tarafından Pendik’te gerçekleştirilen “Çerkeşliler İftarda Buluşuyor” programında Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın ve ÇANDEF yönetimi, Çankırı Vakfı yöneticisi Vakfımızı Mehmet Altintop, ÇANDEF Onursal Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Çerkeşli Kadir Gökmen Öğüt, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Hayrettin Nuhoğlu, İyi Parti Tuzla İlçe Başkanı Sayın Recep Karaot,  Pendik Esenler Mahallesi Muhtarı İzzet Tozan MHP İsdtanbul 1. Bölge milletvekili Adayı Hakan Arıkaya, CHP 2. Bölge milletvekili adayı İsmail Yüksel, İyi Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı ve ÇAANDEF Onursal Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç, CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Tahsin Usta, CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Çankırı ve Çerkeş birlik dernek ve diğer STK başkan ve temsilcileri, ÇERDEB üyeleri, Çerkeşliler ile Çankırılılar katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.