Hoşgeldiniz  

ÇERDEB Ataşehir’de ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

admin | 13 Ocak 2019 | Ataşehir CHP, Çankırı, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı başkanlığındaki Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ataşehirli basın mensupları ile buluştu.

Çankırı ili Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı aynı zamanda CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenledikleri programda şu açıklamaları yaptı.

BASIN STK’LARIN FAALİYETLERİNİN TANITILMASINDA ÖNEMLİDİR

Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak sizlere değer anlamında belki bir şey katamamış olabiliriz. Bundan sonra da STK’lar olarak sizlere değer verdiğimizi göstermek amacıyla böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. STK’lar olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerin topluma duyurulması noktasında her zamanda yanımızda oluyorsunuz. Bizlere gelerek destek veriyor ve bunu da duyuruyorsunuz. Bizlerde sizlerin bu emeklerinin karşılığında tam veremesek de, yapmış olduğumuz bu etkinlik ile diğer STK’larında sizlere değer ve önem vermelerini hatırlatmış oluyoruz.

SİZLER ZOR VE MEŞAKKATLİ BİR İŞİ BAŞARIYORSUNUZ

Sizler sadece imkanlarınız doğrultusunda bir etkinliğe katılıyorsunuz ve o etkinlikte bulunduktan sonra diğer etkinliklere katılmak için zamanla yarışıyorsunuz. Sonrasında ise bu etkinliklerin haberleştirilmesi için gecenin geç saatlerine kadar mesai harcıyorsunuz. Bizlerde bu noktada elimizden geldiğince destek vermek istiyoruz. Çünkü bu işleri gönüllülük esasına göre yaptığınızı düşünüyorum. Yoksa böyle meşakkatli bir işi gönüllülük olmasa açıkçası çok başarı olacağını zannetmiyorum.

GAZETECİ İSA KIRIM’DA UNUTULMADI

Geçtiğimiz günlerde anjiyo olan ancak 2 önemli ana damarın tıkalı olması nedeniyle Ataşehir’de özel bir hastanede 2 gün önce By Pass Kalp Ameliyatı olan Ataşehir Web İnternet Haber Yayıncılığın imtiyaz sahibi İsa Kırım’a da geçmiş olsun dileklerini ileten Erol Tepebaşı, “kendisine geçirmiş olduğu ameliyatı nedeniyle geçmiş olsun diyor, kendisine acil şifalar diliyorum. Kendisiyle tedavisi sürecinde yanındayız ve bir an önce kendisinin aramıza dönmesini temenni ediyorum” dedi.

Çerkeş Dernekler Birliği Yönetimi ve Çankırı Dernekler Federasyonu olarak sizlerin yanında imkan dahilinde yer alacağız. Destek konusunda elimizden geleni yapacağız diyerek konuşmasını tamamlayan Tepebaşı, Meclis üyesi olması durumunda basının haklarının korunması ve destek anlamında elinden geleni yapacağını vurguladı.

ÇERDEB (Çerkeş Dernekler Birliği)’ne bağlı dernek başkanları ile ÇANDEF Başkan yardımcıları Önder Tozan ve Kadir Kandırmaz’ın söz alarak yaptığı konuşmaların ardından basının ve derneklerin genel sorunları da görüşüldüğü tplantıda, basın mensuplarına dernek yönetimi tarafından Çankırı’ya özgü “Kaya Tuzu” hediye edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.