Hoşgeldiniz  

TÜM ÇANKIRILILAR DERNEĞİ BASINLA İFTAR YAPTI

admin | 03 Temmuz 2016 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Manşet, Türkiye A- A+

cankirililar_iftrar (0)Ramazan ayı nedeniyle bir davet düzenleyen Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ataşehir’deki basın mensuplarıyla iftar yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy’deki dernek merkezinde düzenlenen, Dernek Başkanı Mahmet Bağcı’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı iftar programına, aynı zamanda İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan yardımcıları da olan Ataşehir Tüm Çankırılılar Dernek Başkan Yardımcıları Selami Kaplan,  Erol Tepebaşı,  Genel Sekreteri Birol Ekşi, yönetim kurulu üyeleri ve Ataşehir’deki basın mensupları katıldı.

KADİR GECESİ’NDE BASIN MENSUPLARINI AĞIRLAMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Daha önce yapmayı planladıklarını ifade ettiği ancak bu güne, Kadir Gecesi’ne isabet eden iftar sonrası basın mensuplarına açıklama yapan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcı ve Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcısı Selami Kaplan; “Böyle mübarek bir günde derneğimizin iftarına katılmanız bizi mutlu etti. Daha önceleri düşünmüştük ama kısmet bugüne denk geldi. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde siz basın mensuplarını ağırlamaktan çok mutluyuz. Ayrıca dernek başkanımız Mehmet Bağcı özel nedenlerden dolayı İstanbul dışında. Size selamlarını iletmemi istedi. İnşallah bir başka programda birlikte olma temennisinde bulundular ” şeklinde konuştu.

ATAŞEHİR’DEKİ YEREL BASIN HER ZAMAN YANIMIZDA

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcı ve Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı Erol Tepebaşı iftarda yaptığı açıklamada Ataşehir’deki basın mensuplarının her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak; “Ataşehir’deki yerel basın candan ve yürekten her organizasyonumuzda bizim yanımızda, bizi yalnız bırakmıyorlar. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu bir dayanışmadır. Bizlere sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı,  birliği ve beraberliği öğreten Ramazan ayının en mübarek gecesindeyiz. Bu güzel gecede güzellikleri paylaşalım diye basın mensuplarımızla bir iftar yapalım dedik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.