Hoşgeldiniz  

TBMM Başkanı Binali Yıldırım Çankırı’yı Ziyaret Etti

admin | 30 Temmuz 2018 | Ataşehir Ak Parti, Çankırı, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Çankırı’yı ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Boz ile görüştü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Çankırı’yı ziyaret etti.

İlk olarak Valiliğimize gelen TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanı Binali Yıldırım’ı, Çankırı Valisi Hamdi Bilge AKTAŞ, eşi Seval Aktaş ile birlikte;  Sinop Valisi Köksal Şakalar, Çankırı Milletvekili Ak Parti Grup Başkan Vekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Genel İdare Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İlçe Belediye Başkanları, daire amirleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.

Vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, tören mangasını selamladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

Valilik Makamında şeref defterini imzalayan Meclis Başkanı Sayın Binali Yıldırım, Vali Hamdi Bilge Aktaş ile Çankırı hakkında istişarelerde bulundu.

Yapılan istişarelerden sonra Çankırı Belediye Başkanlığını ziyaret etmek için Valilikten ayrılan Binali Yıldırım yol üzerinde bulunan taksi durağına uğrayarak taksiciler ve vatandaşları ile sohbet ettikten sonra Çankırı Belediyesine geçti.

TBMM BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM ÇANKIRI BELEDİYESİ’NDE

Çankırı Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren TBMM Başkanı Binali Yıldırım Belediye Başkanı Hüseyin Boz’dan şehirle ilgili brifing aldı. TBMM Başkanı Yıldırım, Tatlıçay Projesi’nin Aşiyan Köprülü Kavşak ile Tatlıçay bitimine kadar olan bölümüne “Kanal Çankırı” adı ile destek vereceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı’da önemli bir hizmet atağının daha geçekleştirilmesine destek verecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’a Çankırılılar adına teşekkür etti.

Belediye ziyaretinden sonra diğer programlarına katılmak üzere Çankırı’dan ayrılarak Kastamonu’ya hareket etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.