Hoşgeldiniz  

Ressam Ayşen Can ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarında

admin | 12 Mart 2020 | Çankırı, Genel, Kültür & Sanat, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ressam Ayşen Can, eserlerini Türkiye’nin çeşitli illerinden ve farklı ülkelerden galerileri, müzeleri ve sanat kurumlarını bir araya getiren ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarında sergiliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Congresium’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, farklı ülkelerden birçok sanatçıyı ve çeşitli sanat ekollerini buluşturan fuardan çok etkilendiğini belirtti.

MANSUR YAVAŞ KATILIMIYLA AÇILDI

Açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı törenle yapılan, Çankırılı Ressam Ayşen Can ile birlikte 15 ülkeden 1095 sanatçı, 4 bin 500’ün üzerinde sanat eser ile katıldığı 12-15 Mart 2020 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarında eserlerini sergiliyor.

KAPTAN MUSTAFA CAN’IN EŞİ RESSAM AYŞEN CAN ARTANKARA’DA

Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın eşi Ressam Ayşen Can, eserlerini ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarında sergiliyor. Ressam Ayşen Can aptan olan eşi Mustafa Can ile altı yılını açık denizlerde geçirdi.

12-15 MART TARİHLERİNDE GEZİLEBİLECEK

Türkiye’nin çeşitli illerinden ve farklı ülkelerden galerileri, müzeleri ve sanat kurumlarını bir araya getiren ArtAnkara, 15 Mart’a kadar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

12-15 Mart 2020 tarihleri arasında ziyarete açık olacak fuarda, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden, illerinden ve farklı ülkelerden galeriler, müzeler, sanatla ilgili kurum ve kuruluşlar, sanatçılar ve sanatseverler görsel bir şölenle gelenekselleşen organizasyonda bir arada olacak.

15 ülkeden 125 galeriye ev sahipliği yapan, 1095 sanatçının 4 bin 500’ün üzerinde sanat eserini bir araya getiren ArtAnkara, 15 Mart’a kadar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.