Hoşgeldiniz  

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Mazbatasını Aldı

admin | 17 Nisan 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilmesinden sonra Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Kartal Anadolu Adliyesi’ne giderek İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 gündür yeniden sayımların sürdüğü ve sonuçlanan sayımın ardından yapılan itirazın YSK (Yüksek Seçim kurulu) tarafından reddedilmesinden sonra Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Kartal Anadolu Adliyesi’ne giderek İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada, “17 gün, kol kola omuz omuza mücadele ettik, Maltepelilerin sandıktaki iradesine sahip çıktık ve hakkımız olan mazbatayı bugün alıyoruz.” Dedi.

Tüm Maltepe halkı adına mazbatamızı aldıkBize güvendiniz, bir 5 yıl daha hizmet görevi verdiniz.Kimseyi ayırmadan, herkese eşit hizmet anlayışıyla yola devam edeceğime and içiyorum.

Ali Kılıç paylaştı: 17 Nisan 2019 Çarşamba

Mazbatasını alan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, açıklamasında “Tüm Maltepe halkı adına mazbatamızı aldık Bize güvendiniz, bir 5 yıl daha hizmet görevi verdiniz. Kimseyi ayırmadan, herkese eşit hizmet anlayışıyla yola devam edeceğime and içiyorum.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.