Hoşgeldiniz  

Ilgaz’da Silahlı Saldırı: Belediye Başkanı Eşi Yaralandı

admin | 16 Temmuz 2018 | Çankırı, Manşet, Özel Haber, Polis, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çankırı Ilgaz İlçesinde meydana gelen silahlı saldırıda Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ın eşi Nazhanım Çayır ve CHP Ilgaz ilçe başkanı Ufuk Geyikçi yaralandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İddialara göre eczanede Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR ile sohbet ettiği esnada eczanede alkollü olduğu öne sürülen Yuvademirciler Köyü Muhtarı C. G. ile F.G. isimli şahıslar tartıştıkları CHP Ilgaz İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi’yi silahla ateş edilerek yaraladılar.

Olay 16 Temmuz 2018 günü saat 01.25 sıralarında Çankırı’nın Ilgaz İlçesinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen C. G. ile F.G. isimli şüpheliler önceden tartıştıkları öne sürülen Ufuk Geyikçi’yi silahla yaraladılar. Saldırı sırasında araç içinde eşini bekleyen Belediye Başkanı Arif Çayır’ın eşi de isabet alarak yaralandı.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ın makam aracı sürücüsü E. A.’nın şüpheli şahsın elindeki silaha müdahale ederken araç içerisinde bulunan Belediye Başkanının eşi Nazhanım Çayır, müdahale sırasında ateşlenen silahtan çıkan mermi ile yaralandı.

Saldırıda yaralanan Başkan Arif Çayır’ın eşi Nazhanım Çayır Ankara İbni Sina Hastanesine, Ufuk Geyikçi isimli şahıs Ankara Hacettepe Hastanesine sevk edildiler. Alınan bilgiye göre, yaralılar Arif Çayır’ın eşi Nazhanım Çayır ve Chp Ilgaz İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi’nin Hayati Tehlikeleri olmadığı belirtilirken, tedavilerine devam ediliyor.

Saldırının firari şüphelileri ile ilgili yapılana araştırmalarda Y. D. Köyü Muhtarı C. G. ile F. G. isimli şahıslar Yuvademirciler Köyü ile Kastamonu yolu sapağında 16.07.2018 günü saat:09.10 sıralarında yakalandı.

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şüpheli C.G. isimli şahısta, taşıma ruhsat kaydı bulunan 1 tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı 3 adet dolu fişek ele geçirildi.

ÇANKIRI VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Konu ile ilgili adli tahkikata başlanılmış olup, C. G. F. G. ve M. G. isimli şahıslar isimli şahıs hakkında Ateşli Silah ile Kasten Yaralama suçundan işlem yapılarak şüpheliler C. G. ve F. G. isimli şahıslar hazırlanan tahkikat evrakları Cumhuriyet Başsavcılığına MEVCUTLU olarak gönderilecektir. Olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığı ve alkol nedeniyle işlendiği anlaşılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.