Hoşgeldiniz  

Ilgaz Sancaktepe Park Ormanı ve Şehitler Anıtı Açıldı

admin | 19 Nisan 2018 | Çankırı, Manşet, Türkiye A- A+

Çankırı Ilgaz ilçesinde yapımı tamamlanan “Ilgaz Sancaktepe Park Ormanı ve Ilgaz Kahraman Şehitler Anıtı” açılışı 18 Nisan Çarşamba günü Vali Aktaş’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ile birlikte; Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Çankırı Vali Yardımcısı Vekili Musa Göktaş, Ilgaz Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Çankırı İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ankara Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak, daire amirleri,  STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Ilgaz Orman İşletme Müdürü ile Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, “Bu park Ilgaz ilçemizin oksijen deposu olacaktır. İlçemiz ve köylerimizdeki tüm şehitlerimiz adına bu parkı yapıyoruz ve şehitlerimizin anısına ağaçlandırma çalışmaları yapılacaktır. Bu kapsamda başta Sayın Valimiz Hamdi Bilge Aktaş’a ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Program plaket takdimi ve Sancaktepe Park Ormanı kapsamında ağaç dikiminin ardından sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.