Hoşgeldiniz  

Ilgaz Dernekler Birliği İlyas Karakuş Futbol turnuvası Devam Ediyor

admin | 21 Kasım 2019 | Çankırı, Genel, İstanbul, Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ilgaz Dernekler Birliği İlyas Karakuş anısına köyler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen ve 4. Haftası oynan futbol turnuvası 5. Hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Dernekler Birliği tarafından Ilgaz köyleri arasında birlik ve beraberliği artırmak, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla İlyas Karakuş anısına futbol turnuvası düzenlendi.

A Grubunda final grubuna yükselme mücadelesinde Çörekçiler ve C Grubunda Gaziler oynayacakları maçlarda alacakları sonuçlarla en iyi 3. olarak finallerde mücadele hakkı kazanan takım olacak.

Özellikle Çörekçilerin gruptan çıkarak finallerde mücadele hakkı kazanabilmesi için en az 3 farklı galibiyet alması gerekiyor.

A Grubunda Sultangazi’de oynanan maçta Güney Köyü – Kırışlar köyü ekibini 3 – 2 yendi.   Aynı gün yine Kartal’da oynanan karşılaşmada Söğütçük ile Çörekçiler maçı 1-1’lik skorla beraberlikle sonuçlandı. Kartal’da oynanan bir diğer maçta C Grubu ekipleri Çatak Köyü ile Başdibek köyü arasında oynanan karşılaşma 5 – 2’lik skorla tamamlandı.

B Grubunda ise Aşıklar ve Ilısılık köyleri ile Şeyhyunus köyleri Sultangazi’de karşı karşıya geldiler. Aynı gün yine Sultangazi’de Yaylaören ve Gaziler köyleri de 4. Hafta maçlarını oynadılar.

Ilgaz Dernekler Birliği Köyler Arası İlyas Karakuş Futbol Turnuvası 5. Hafta programı:

İlyas Karakuş Futbol Turnuvası 5. Hafta A Grubu programı

A Grubunda Sultangazi’de Saat  14.00’da Güney ve Süleymanhcılar ekipleri karşılaşacak. A Grubundaki diğer karşılaşmada ise Serçeler ile Ilısılık köyleri Kartal’daki sahada karşı karşıya gelecek.

İlyas Karakuş Futbol Turnuvası 5. Hafta B Grubu Programı

B Grubunda Aşıklar ile Çaltıpınar ekipleri Saat 15.00’da Sultangazi’de karşılaşacak. B Grubundaki diğer karşılaşma ise Saat 16:00’da Serçeler ile Ilısılık köyleri arasında oynanacak.

İlyas Karakuş Futbol Turnuvası 5. Hafta C Grubu programı

5.hafta Çatak ve Gaziler arasında geçecek finallere yükselme mücadelesi Saat 15:00’da Kartal sahasında oynanacak. C Grubunun ikinci maçı ise Başdibek ile Okçular arasında Saat 13:00’da Sultangazi sahasında oynanacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.