Hoşgeldiniz  

Çörekçiler Köyü Derneği Köylülerini İftar Sofrasında Buluşturdu

admin | 21 Mayıs 2019 | Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çörekçiler Köyü Derneği yönetimi  Zeytinburnu Çırpıcı İBB 1453 Sosyal Tesisinde düzenlediği programla İstanbul’daki her kuşaktan Çörekçiler Köylüleri İftar Sofrasında bir araya getirdi.

 Recep Kenan/itvhaber.com

Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği yönetim kurulu, geliri Çörekçiler Köyü ve köylüleri yararına kullanılmak, köyde düzenlenecek iftar programına da destek olmak üzere İftar Programı düzenledi.

Murat Kenan başkanlığındaki Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği yönetim kurulu, İstanbul İBB Zeytinburnu Çırpıcı 1453 Sosyal Tesisinde düzenlediği Toplu İftar Programında İstanbul’da yaşayan Çörekçiler Köylü mensuplarını aileleriyle buluşturarak birlikte oruç açmalarına ortam oluşturdu.

Kuran-ı Kerim okuması ile başlayan programda, ezanla birlikte oruçlar açıldı. Dualar edildi. İstanbul’un değişik ilçelerinden,  bölgelerinden gelip iftar sofrasında buluşarak birlikte oruç açan Çörekçilerliler kaynaşıp, sohbet ederek hasret giderdiler.

Topkapı’da gerçekleştirilen İftar Programına Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği yönetim kurulu Başkanı Murat Kenan ve yönetim kurulu üyeler ile birlikte; İstanbul Çankırı Derrnekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Anaçal, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta, Çankırılı THM Sanatçısı Sami Yalçın, Ilgaz Dernekler Birliği önceki dönem Başkanı Ekmekçi, Çankırı ile Ilgaz birlik, dernek ve STK başkan ve yöneticileri, davetliler ve Çörekçilerliler katıldı.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği iftar programı açılışında konuşan dernek başkanı Murat Kanan, amaçlarının köyde düzenlenecek iftar programına katkı sağlamakla birlikte İstanbul’da yaşayan Çörekçilerlileri mübarek Ramazan ayında iftar sofrasında bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, davetlerine icabet eden köylülerine ve davetlilere katımlarından dolayı teşekkür etti.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği yönetimi olarak köylülerinden gelen şenlik talebini dikkate alarak hazırlık yapmaya başladıklarını kaydeden Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği Başkanı Murat Kenan, bu yıl bir şenlik organizasyonu yapabileceklerini, bu anlamda da değerli sanatçıları Sami Yalçın’dan da destek beklediklerini ifade etti.

Programa katılan; İstanbul Çankırı Derrnekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Anaçal, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz ve Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta yaptıkları konuşmalarla katılımcıların Ramazan ayını ve gelecek bayramını tebrik ederek oruç ve ibadetlerinin kabulünü dilerdi.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşa ve Kalkındırma Derneği Başkanı Murat Kenan ve Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta, köyde düzenlenecek iftar programı ve Ramazan Bayramında Çörekçiler köyü hemşerilerini köyde görmek istediklerini dile getirdiler.

ÇÖREKÇİLER KÖYÜ İFTAR PROGRAMI

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 19. Mai 2019

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 19. Mai 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.