Hoşgeldiniz  

Çankırılılardan Battal İlgezdi’ye Ziyaret

admin | 20 Aralık 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

Battal Ziyaret_cankirililarÇankırı Eğitim ve Kültür Vakfı ve ÇANDEF yöneticilerinin de olduğu bir gurup Çankırılı yaptıkları ziyarette Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye desteklerini iletti.

Recep Kenan/haberinasli.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Erol Tepebaşı, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 1. Bölge Başkanı Arif Öztürk, Çankırı Eğitim ve kültür Vakfı Yönetin Kurulu üyesi İsmail Kılıçarslan, Çerkeş Karga Köyü Dernek Başkanı Adem Bayram, Çerkeş Dernekler Birliği Başkan Yardımcısı Samet Özdemir, Ataşehir Engelliler Derneği Kurucu Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Birol Ekşi, Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Nur Özgen, CHP Kadıköy Belediye Meclis A. Adayı Melek Demirer’in olduğu Çankırılılar ve engellilerden oluşan gurup Ataşehir Belediyesi’ne yaptıkları ziyarette Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye desteklerini ileti.

Çankırılıları temsilen konuşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Ataşehir’deki Çankırılıların sayısına dikkat çekerek oylarının seçimlerde etkili olduğunun altını çizip Başkan İlgezdi’den Çankırılı adaylara görev verilmesinde desteğini istedi.

Hemşeri derneklerinin İstanbul’daki Anadolu insanının gelenek ve kültürünü yaşatmasındaki önemine işaret edip, derneklerin seçimlerde de etkili olduğunu söyledi. Kararı partisinin yetkili organlarının vereceğini ifade eden İlgezdi bu konuda üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.