Hoşgeldiniz  

Çankırılılar Ak Parti Ataşehir Adayı İsmail Erdem’le Buluştu

admin | 20 Ocak 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Çankırı, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği tarafından Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’i tanıtım amacı ile gece düzenlendi. Çankırılılar yoğun katılımla Erdem’e desteğini gösterdi.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Aday tanım toplantısında konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Referansımız Sancaktepe. 10 yıldır yaptıklarımız Sancaktepe’de ortada. Başımız dik alnımız açık. Bugüne kadar yapamayacağımız konularda hiçbir söz söylemedik. Nisan da mazbatamızı alacağız. Sonra Ataşehir’in sorunları çözeceğiz.” dedi.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde verilen akşam yemeğinin ardından Konferans Salonun da konuşmalarla devam eden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i tanıtım programına, Çankırı Milletvekili ve Grup Başkan Vekili M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte; Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Çerkeş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ramazan yarım, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik, İstanbul Çankırılılar Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İstanbul Çankırılılar Federasyonu (ÇANDEF) Onursal Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve ilçe yöneticileri, Ak Parti önceki dönem başkan yardımcısı ve SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Ak Parti Meclis Üyesi İsmail Levent, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Çankırılı TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu, mahalle muhtarları ve Çankırılılar katıldı.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in tanıtımı için düzenlenen program Çankırılı TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu’nun “Türkiyem” adlı eseri salondaki katılımcılarla birlikte seslendirerek başladı.

Çankırı Milletvekili ve Grup Başkan Vekili M. Emin Akbaşoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Çerkeş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ramazan yarım ve  İstanbul Çankırılılar Federasyonu Başkanı Zeynettin Aydın, yaptıkları protokol konuşmalarında destek amaçlı düzenlenen bu etkinlikte emeği geçenler teşekkür edilerek İsmail Erdem’e destek isteklerini bir kez daha dile getirdiler.

BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYACAK OLAN AK PARTİ’DİR

Ev sahibi olarak etkinliğin açılışında konuşan Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Başkanı Nuray Karakuş, “Ataşehir’ de 13 bin Çankırılı kardeşimizle bugün vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin daim kalması için bu akşam bir araya geldik.  Çankırılıların bu bütünlüğünü sağlayacak olan Ak Parti’dir. İçimizden bizler için değerli olan Mehmet Bağcı’nın sizlere yol arkadaşlığı yapması için size emanet ediyorum. Ataşehir zaferini İsmail başkanımıza yaşatmaya hazırız.” Dedi.

BİZ HİZMET ETMEK İÇİN ATAŞEHİR’İ İSTİYORUZ

Ak Parti belediyeciliğini Ataşehirle tanıştırmak için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, “Geriye dönüp baktığımızda Ataşehir’in kaybettiği bir on yılı var. Ataşehir de taş üstüne taş koymamış bir belediye ve beraberinde getirmiş olduğu sorunlar yumağı. Bir Nisan itibariyle İsmail Erdem başkanlığında bunların hepsini çözerek insana olan hizmetimizi bir kez daha göstereceğiz. Bugün örnek gösterdiğimiz Sancaktepe’de yapılan hizmetler ve tesislerdir. Biz hizmet etmek için Ataşehir’i istiyoruz.” Diye konuştu.

20 GÜNDÜR GEZİYORUZ, 10 YILDIR ATAŞEHİR’DE BELEDİYE YOKMUŞ

2009’da Ataşehir Belediye Başkan adayı iken Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdiri ile Sancaktepe’de aday olduğunu, 10 yıl hizmet ederek Sancaktepe halkının güvenine layık olmaya çalıştıklarını kaydeden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, konuşmasını, “İlk seçimi yüzde 40, ikinci seçimi yüzde 50 ile alarak halkın güvenine mazhar olduk. Bütün hizmetlerimiz Sancaktepe halkına armağan olsun. 1 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyoruz, çünkü yeni bir güneş doğacak.  20 gündür Ataşehir’i geziyoruz.  10 yıldır Ataşehir’de belediye yokmuş. Üzülerek ifade edeyim yokmuş belediye. 20 gündür dolaşıyorum sokakta belediye yok. Her taraf dökülüyor, her taraf çöp, yollar berbat.” ifadeleri ile sürdürdü.

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ BU SEFER TAMAM

Barbaros Mahallesinde halen 1994 yılında yollara dökülen asfaltın olduğunu iddia eden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “10 yıl sonra geri geldiğimde şehirden köye gelmiş gibi gördüm Ataşehir’i. Ataşehir bunu hak etmiyor. 31 Mart itibariyle halkımız sandıklara gidecek, gereğini yapacak ve o akşam değişim gerçekleşmiş olacaktır. Gelin sevgili Çankırılılar, Kars’tan Edirne’ye kadar yolumuza devam edelim. İnşallah bu sefer Ataşehir tamamdır. Sokaktaki heyecan, teşkilattaki heyecan, gençlerimizdeki heyecan bunu söylüyor. Değişim zamanı geldi artık bu sefer tamam.” Diye konuştu.

ATAŞEHİR’DEKİ İMAR VE MÜLKİYET SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Ataşehir’deki imar ve mülkiyet sorununa dikkat çeken Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “İstanbul’da yaşıyoruz, mahallelerin imar planı yok.  Mülkiyet sorunları var. 10 yıldır Ataşehir’de Ferhatpaşa diye bir mahalle yokmuş. Mevlana Mahallesinde okula giden öğrencilerin yürüyecekleri yolun kaldırımı yok.” Dedi.

SADECE 4 GÖKDELENDEN İBARET BİR ATAŞEHİR…

İsmail Erdem konuşmasına, “Halkçıyız diyorlar ama halkla bağları kalmamış. Sadece günde bir iki kamyon su dağıtarak halkın yanında olduklarını gösteriyorlar. İstanbul’un merkezinde olan bir ilçe. Dünyanın Finans Merkezi konumunda bir ilçe. Ama ne yazık ki sadece 4 gökdelenden ibaret bir Ataşehir. Oraya gelen yabancılar o mahallelere uğramıyor mu? Tabi ki, uğrayacak. Maalesef İstanbul’un çok gerisinde kalmış. Burada değişimi vatandaşımız görecek, Ataşehirliler görecek, vatandaş kazanacak ve Ataşehir kazanacak.  Beraber kazanacağız. Hak edilen yaşamayı sağlayacağız.” ifadeler devam etti.

BÜYÜKŞEHİR’E ATAŞEHİR İÇİN 5 PROJE SUNDUK

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın isteği üzerine Ataşehir için 5 proje sunduklarını belirten Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, bu projelerin Halin kaldırılması, Gümrüğün kaldırılması, İçerenköy ve Esatpaşa Mahallelerinde spor kompleksi olduğunu ve üzerinde çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in tanıtımı amacıyla düzenlenen Milletvekillerine, Ak Parti İlçe başkanına ve gelen Çankırılı konuk belediye başkanlarına plaket takdim edildikten sonra toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.