Hoşgeldiniz  

Çankırılı Kadınlar ‘Ferfene Gecesi’nde Buluşuyor

admin | 05 Ocak 2019 | Çankırı, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Halise Akıcı başkanlığındaki İstanbul Çankırı Kadınları Derneği yönetimi 12 Ocak Cumartesi akşamı 50 yıl Hizmet Tesislerinde “Kadınlara Özel” Ferfene Gecesi düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sultangazi 50 yıl Hizmet Tesislerinde (Cumartesi Pazar Alanı) 12 OCAK Cumartesi akşamı Saat 19.00’da düzenlenecek olan “Kadınlar Matinesi” (Kadınlara Özel) Çankırı’nın geleneksel eğlencelerinden Ferfene Gecesinde yöre kültüründen örnekler sergilenerek Çankırı kültürü ve geleneklerinin yaşatılması ile yeni kuşaklara aktarılması hedefleniyor.

Öte yandan düzenlenen (Kadınlara Özel) Ferfene Gecesi ile Çankırılı kadınların dayanışmaları sağlanarak, birlik ve beraberliklerinin güçlendirilmesi de Halise Akıcı başkanlığındaki İstanbul Çankırı Kadınları Derneği yönetiminin hedefler arasında yer alıyor.

İstanbul Çankırı Kadınları Derneği Başkanı Halise Akıcı, tüm Çankırılı kadınları Kadınlara özel Ferfene Gecesi (Kadınlar Matinesi) programına davetinde;

“İstanbul Çankırı Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Olarak 12 OCAK Cumartesi Akşamı 50 yıl Hizmet Tesislerinde (Cumartesi Pazar Alanı) Düzenleyeceğimiz “Bayanlara Özel Kadınlar Matinesi” Ferfene Gecemize Davetlisiniz…

Gecemize Çankırı’lı Bayanlarımız Arkadaşlarımız ve Tüm Dostlarımız Davetlidir…

İstanbul Çankırı Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Adına Bşk Halise AKICI” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.