Hoşgeldiniz  

Çankırılı Gençler ‘Bahar Kahvaltısı’nda Buluştu

admin | 14 Haziran 2015 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

cangenc_bahar_kahvaltisiÇankırılı gençler, İstanbul Çankırı Gençlik Derneği (ÇANGENÇ) tarafından Çamlıca’da düzenlenen Bahar Kahvaltısı programında bir araya geldi. Çankırılı Gençler ‘Bahar Kahvaltısı’nda Buluştular.

itvhaber.com/Recep Kenan

Mehmet Baltacıoğlu başkanlığındaki İstanbul Çankırı Gençlik Derneği (ÇANGENÇ) yönetimi Çamlıca Nagehan Restaurant’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda Çankırılı gençleri buluşturdu. Toplantıya ÇANGENÇ üyesi gençlerin yanı sıra çok sayıda Çankırılı genç katıldı.

18 numaralı biletin açık artırma ile satıldığı ÇanGenç’in Bahar Kahvaltısı’na CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Başkan yardımcıları Erol Tepebaşı ve Selami Kaplan, Çankırı Ekonomi kalkına Platformu Başkanı Ersoy Kaşak, Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım ÇanGenç yönetim kurulu ve üyeleri ile Çankırılı gençler katıldı.

IMG_0033

Çankırı Gençlik Derneği (ÇANGENÇ)’nin 18 / 08 / 2008 yılında çeşitli ilçelerden 18 Çankırılı genç tarafından kurulduğunu hatırlatan ÇANGENÇ Başkanı Mehmet Baltacıoğlu, yaptıkları çalışmaları özetlediği konuşmasında; “Bu güne kadar 7 tane kütüphane yapımı tamamlandı. Kahvaltı ve iftar programları düzenlendi. Bu güne kadar yönetimde görev alan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı… Derneği kuran ve benden önceki başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Dernek yine 8. yılda 18. yıllarda var olacak” diye konuştu.IMG_0046

Çankırılı gençleri baharda Pazar sabahı buluşturan ÇanGenç yönetimine teşekkür eden CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırılı gençleri birlikte görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Düzenledikleri Bahar kahvaltısı ile Çankırılı gençleri buluşturan ÇanGenç yönetimine teşekkür eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, İstanbul’da 132 Çankırı derneğinin 300 bin Çankırılıya hizmet etme amacı ile kurulduğunu, ÇanGenç’in de bu dernekler arasında olduğunu belirtti.

IMG_0053

ÇanGenç’in ÇANDEF üyesi dernekler arasında yer aldığının altını çizen Zekeriya Açıkgöz; – Biz ÇanGenç’iz, ÇANDEF’de ÇanGenç’tir… – diyoruz. Bundan sonra ÇanGenç’in de arasında olduğu  Çankırılılar  programlarını kendi yerinde yapacaklar. Tahsis edilen yeni yerimizin çalışmaları tamamlanıyor.  Artık Çankırılıların kendi yerleri var” diyerek ÇANDEF’in yeni merkezinin inşaat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

Öte yandan  ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıköz; Çankırı Eğitim, kültür ve Yardımlaşma Vakfı ve , İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’nun ortaklaşa her yıl düzenlediği iftar programının 27 Haziran 2015 akşamı İBB Sosyal Tesisleri Panorama 1453’te gerçekleştirileceğin duyurusunu yaptı.

Açıkgöz, katılımın yüksek olduğu ve her yıl düzenlenen iftar programına katılmak isteyenlerin ÇANDEF yönetimi ile iletişime geçmeleri gerektiğini vurguladı.

IMG_0008IMG_0011IMG_0022IMG_0056

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.