Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı’ndan Sağlık Çalışanı Çocukları 23 Nisan Sürprizi

admin | 26 Nisan 2020 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Sağlık, Türkiye A- A+

İstanbul Çankırı Vakfı öncülüğünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çankırı’da yaklaşık 2 bin sağlık çalışanının çocuğuna oyuncak hediye edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında başlattığı proje ile Çankırı’da pandemi günlerinde özveriyle koronavirüse karşı mücadele veren 2 bin sağlık çalışanın çocuğunu evinde ziyaret ederek oyuncak hediye etti.

23 NİSAN’DA ÇANKIRI’DAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÇOCUKLARINA OYUNCAK

İstanbul Çankırı Vakfı tarafından başlatılan proje kapsamında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele eden Çankırı’daki sağlık çalışanlarının çocuklarına oyuncak dağıtıldı.

ÖMER BEZCİ İLE ENDER MICIK’IN ORGANİZE VE KATKISIYLA

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Bezci, Ender Mıcık’ın organize ettiği ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Carmed İlaç ve ÇANDEF desteğiyle Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtılan oyuncaklar, Vakıf Başkanı Mustafa Can’ın çocuklara özel olarak yazdığı mektuplarla sahiplerine ulaştı.

ÇANDEF VE CARMED İLAÇ’IN DA DESTEĞİYLE…

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Carmed İlaç’ın da desteğiyle sürdürülen proje kapsamında dağıtılan oyuncakların yanında Vakıf Başkanı Mustafa Can’ın çocuklara yazdığı mektuplar da sahiplerine ulaştırıldı.

SALGIN SÜRECİNDEN EN ÇOK ÇOCUKLARIN ETKİLENDİ

Ömer Bezci, Ender Mıcık’ın aralarında olduğu Çankırı Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinin katkılarıyla yürütülen sağlık çalışanın çocuklarına oyuncak dağıtımı ile ilgili Vakıf Yönetiminden yapılan açıklamada, salgın sürecinden en çok çocukların etkilendiği, onların mutluluğuna katkıda bulunmak için projenin hayata geçirildiği belirtildi.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can imzası ile çocuklara iletilen mektup:

Merhaba sevgili çocuklar;
Bu günlerde dünyamız, daha önce hiç tecrübe etmediği kötü bir salgın ile karşı karşıya. Ama bu kötü durumu Atlatmamız için gerekli olan iyilik de bizlerde mevcut.

Tıpkı masallardaki gibi! Orada hep cadılar, canavarlar, büyücüler yok. Aynı zamanda kahraman savaşçılar, akıllı yöneticiler, iyilik melekleri de var. İşte bu kahramanlar sizin anne ve babalarınız.

Onlar sizleri çok sevdikleri gibi, ülkemizi de çok seviyorlar. Türk milletini korumak için canla başla mücadele ediyorlar. Yurttaşlarımızın, sevdiklerimizin ve sizlerin bu hastalıktan zarar görmememi,z için özveriyle çalışıyorlar.

Unutmayın, bu günler geçip her şey eskisinden daha güzel olduğunda sizler kendi çocuklarınıza anlatmak için masal aramayacaksınız. Çünkü bu masalın kahramanları bizzat sizler, anne ve babalarınız olacak. Bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu günü sizlere armağan eden, Gzi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, kahraman ailelerinize selamlarımı iletiyorum.

Bu yaşınızda göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum.  Bizlerin umudu, bizlerin geleceği sizlersiniz.

Geleceğin kahramanları! Gözlerinizden öperim.

İstanbul Çankırı Vakfı bugün de yarın da yanınızda….

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.