Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı Gençlik Zirvesi’nde Uzmanlar Deneyimlerini Aktaracak

admin | 18 Nisan 2019 | Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye, Üst Manşet A- A+

İstanbul Çankırı Vakfı Gençlik Kolları, 10’a yakın uzman konuşmacının birikimlerini, deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaşacağı “Çankırı Vakfı Gençlik Zirvesi” düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gençlik Kolları’nın organize ettiği 10’a yakın alanlarında uzman konuşmacının birikimlerini, deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaştığı “Gençlik Zirvesi” 21 Nisan pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

10’A YAKIN KONUŞMACI BİRİKİMLERİNİ VE DENEYİMLERİNİ AKTARACAK

21 Nisan Pazar günü Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 12.00’da başlayacak “Çankırı Vakfı Gençlik Zirvesi”nde 10’a yakın alanlarında uzman konuşmacı birikimlerini ve deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaşacak.

ÇANKIRI VAKFI GENÇLİK ZİRVESİ”NE KATILIMLAR ÜCRETSİZ

21 Nisan Pazar günü Saat 12.00’da başlayacak ve Saat 17.00’a kadar sürecek olan “Çankırı Vakfı Gençlik Zirvesi”ne katılımlar ücretsiz olacak.

İSTANBUL ÇANKIRI VAKFI OLARAK İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM!

İstanbul Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gençlik Kolları’nın “Gençlik Zirvesi” davetinde şu ifadeler yer alıyor:

İstanbul Çankırı Vakfı olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz.

Vakfımız himayelerinde Gençlik Kolları’nın organize ettiği Gençlik Zirvesinde çeşitli alanlardan yaklaşık 9 konuşmacı, “18”er dakika boyunca sahnede kalarak birikimlerini, deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaşacaklar.

Çankırı Gençlik Zirvesi, 21 Nisan pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde sizleri bekliyor olacak.

Bu eğlenceli etkinlik için programınızda şimdiden yer açmayı unutmayın.

Katılım Ücretsiz olup önceden yer ayırtmanız gerekmektedir.

Yaş sınırı bulunmamaktadır. Hemşehrilerimiz ve arkadaşlarını beklemekteyiz.

Yer Ayırtmak ve İletişim için;

www.cankirigenclikzirvesi.com  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.