Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı Eğitime Destek Amaçlı Bahar Kahvaltısı Düzenledi

admin | 24 Nisan 2019 | Çankırı, Eğitim, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çankırı Vakfı’nın ve gelenekselleşen, üniversiteli öğrencilerin eğitimine destek ve bursa kaynak yaratmak amaçlı düzenlediği “Bahar Kahvaltısı” Çankırılıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafında geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve geliri Üniversite Öğrencilerine verilen burslara kaynak yaratmak üzere kullanılacak olan “Geleneksel Bahar Kahvaltısı” Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Katılımcıları Çankırı Vakfı Gençli Komisyonu tarafından düzenlenen Gençlik Şölenine davet eden Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, son baharda kahvaltıyla başlayacak ve tam gün sürecek piknik benzeri etkinlik planladıklarının sözünü vererek; “Ben hemşerilerime doyamıyorum.” Dedi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafında geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve geliri Üniversite Öğrencilerine verilen burslara kaynak yaratmak üzere kullanılacak olan Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen “Çankırı Vakfı Geleneksel Bahar Kahvaltısı”na Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) eski Genel Başkanı ve Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz, aralarında İhsan Çulhalı’nın da yer aldığı hayırsever iş insanları, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Erol Tepebaşı ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Baysal’ın da aralarınıda olduğu meclis üyeleri, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetim kurulu ve mütevelli heyeti üyeleri, Maltepe Belediye Meclis Üyesi de olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın ile ÇANDEF yönetim kurulu üyeleri, Çankırı birlik, dernek ve STK üyeleri ile davetliler katıldı.

TEK BAŞINA ALTINDAN KALKAMAYIZ, HAYIRSEVER HEMŞERİLERİMİZİN DESTEĞİYLE BAŞARIYORUZ

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından eğitime katkı amacıyla her yıl düzenlenen “Geleneksel Bahar Kahvaltısı”nın açılışında konuşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can, tek başına altından kalkamayacağı Çankırı Vakfı’nın daha fazla öğrenciye burs verebilmesi için, eğitim gönüllüsü yardımseverlerden daha fazla burs desteği verilmesini isteyerek; “Bunlar bir kişinin yapacağı şeyler değil… Ekip işi… Hayırsever vatandaşlarımızın. Hemşerilerimizin işi… Biz, tek başına altından kalkamayız, hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle başarıyoruz” dedi.

Çankırı Vakfı Başkanı  Mustafa Can, örnek olarak gösterdiği hayırsever iş insanı İhsan Çulhalı’ya teşekkür ederek, “İhsan Çulhalı hemşerime bu ortamda, huzurunuzda bizzat teşekkür etmek istiyorum. Onu, doya doya alkışlamak istiyorum. Vakfımızın şampiyonudur kendisi. Bu yarışa 25 kişiyle başladık, diğer şampiyonlarımızla nerdeyse yarısını veriyorlar. Allah onlardan razı olsun.” Diye konuştu.

Çankırı Vakfı Eğitime Destek Program Çankırı Vakfı Çankırı Vakfı Gençlik Komisyonu Ist Çankırı KadınLarı

Recep Kenan paylaştı: 21 Nisan 2019 Pazar

25 YILDIR KENDİ GÜCÜNÜZÜN FARKINDA OLUN DEDİM

Bahar Kahvaltısını düzenleyen Çankırı Vakfı yönetim kurulu ve mütevelli heyetine teşekkür eden 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, “Her sene bizleri buluşturuyorlar. Güzellikler, yeşillikler içindeki Türkiye’mizin güzel günlere kavuşacağına inanıyorum. Vakfımızın ve Federasyonumuzun ve iş adamlarımızın gençlerimize yaptığı yardıma sonsuz teşekkür ediyorum. Yapılan seçimde her partiden hemşerilerimizin arkasında durdukları toplantılar düzenlediler. Onlara teşekkür ediyorum. Federasyon ve Vakfımıza teşekkür ediyorum. Seçilen hemşerilerimize başarılar diliyorum. 25 yıldır siz hemşerilerimden bir şey rica ediyorum. Hangi partiden olursanız olun; o partinin içinde mutlaka bir yere seçilin.  Kendi gücünüzün farkında olun demiştim. Bu sene her partiden temsilcimiz oldu. Sonsuz teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

ÇANKIRI VAKFI EĞİTİME DESTEK KAHVALTISI, ÇANKIRI MV. @M.Emin Akbaşoğlu Çay Simit hesabı tartışmasına yanıt verdi.

Recep Kenan paylaştı: 21 Nisan 2019 Pazar

ÇAY – SİMİT HESABI TARTIŞMALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan ve yaptığı konuşmadaki çay – simit hesabı tartışmaları ile ülke gündemine oturan Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, konuşmasının çarpıtıldığını kes – yapıştır yöntemi ile amacı dışına çıkartıldığını iddia ederek; “Yaklaşık 1 ay önce Çankırı’da seçim sathı mahallinde, bazı siyasilerin 2002 yılında Ak Parti asgari ücret örneklemesiyle – çay – simit hesabı üzerinden iktidara geldi. Şimdi o örneği vermez oldular. Bu günkü durum 2002’den daha kötü- beyanatlar üzerine ben de samimi bir ortamda hemşerilerimle hesabının doğrumu yanımı kıyasını yaptık. Bu günkü alım gücünün daha iyi olduğunu matematik olarak ispat edebilirim dedim. Çankrı’da, Çankırılı hemşerilerimizle konuşuyoruz. Çankırı örneğinden hareketle hesabı yaptık. Hesaplamada asgari ücret çay – simide yetmezken 2019’da artan meblağın olduğunu ifade ettim. Tanıdığım muhtarıma –öyle değil mi?- diye de sordum. Yaklaşık olarak 3 katı artmış asgari ücret kıyaslaması” Diye konuştu.

Barbaros Özdemir’in sunumu ile gerçekleşen programda, protokol konuşmalarından sonra Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Çankırı Vakfı eğitime katkı ve burs programlarına bağış yapan ve destek veren bağışçılara plaket verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.