Hoşgeldiniz  

Çankırı Ilgaz’da Orman Yangını, Dönüm Orman Yandı

admin | 24 Eylül 2018 | Çankırı, Gündem, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çankırı Ilgaz’da Akçaören köyü ve Gökçeyazı köyü sınırlarındaki ormanlık alanda çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında yaklaşık 350 dönüm orman arazisi yandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı ili Ilgaz İlçesi Akçaören köyü ve Gökçeyazı köyü sınırlarındaki ormanlık alanda çıkan orman yangında yaklaşık 350 dönüm orman arazisi yandı. Bölge belediyelerin itfaiye ekipleri ve orman işletmesi ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesi ile söndürüldü.

Soğutma çalışmaları sürdürülen alanda incelemelerde bulunan Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayir, olay yerinde yaptığı incelemeler sonrasında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, , “Bugün ciğerlerimiz yandı. İlçemiz Akçaören köyü ve Gökçeyazı köyü ormanlık alanlarında Çıkan Yangında yaklaşık 350 dönüm Arazi yandı.

Yangın Haberini Alır almaz Bölgeye intikal ettikten sonra gerekli tüm yardımları yaptık ve Bölgede İncelemelerde bulunduk. Allah bir Daha ilçemize Bu tür Olayları Yaşatmasın…” Açıklamasında bulundu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.