Hoşgeldiniz  

Çankırı Ilgaz Saraycık Köyü’nde Yangın: Can Kaybı Var

admin | 04 Ağustos 2019 | Çankırı, Genel, Manşet, Son Dakika A- A+

Çankırı ili Ilgaz İlçesi Saraycık Köyü’nde çıkan yangında 4 ev yandı. Gün içinde çıkan yangında bir vatandaş hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Recep Kenan/itvhaber

Edinilen bilgiye göre Çankırı ili Ilgaz İlçesi Saraycık Köyü’nde henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangında bir Saraycık Köyü sakini vatandaş hayatını kaybetti.

Yangının çevre itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldüğü, soğutma çalışmalarının sürdüğü yangının çıkış nedeni İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmanın sonuçlanması ile belli olacağı belirtiliyor.

Ilgaz Saraycık Köyü’nde Lütfiye ve Raşit Güller’e ait olduğu belirtilen evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında evde bulunan Raşit Güller’e (80)’in yanarak öldüğü, eşinin ise yangın sırasında evde olmadığı öğrenildi.

İhbarın alınması ile birlikte ilk müdahaleyi yapan Ilgaz İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Atkaracalar, Kurşunlu, Korgun, Tosya, Çankırı İl Özel İdare ve Ilgaz Orman İşletmesi yangın söndürme ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Kızılay ve AFAD kurtarma ekiplerinin de desteğiyle söndürülen yangın sonrası yanan evlerde kurtarma çalışması başladı.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ve Ilgaz İlçe Kaymakamı Muhammed Gürbüz yangın Saraycık Köyünde meydana gelen yangın yerinde incelemelerde bulundular. Evi yanan mağdurlar ve diğer köylülerden bilgi aldılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.