Hoşgeldiniz  

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nün Yeni Binası Hizmete Açıldı

admin | 19 Eylül 2018 | Çankırı, Manşet, Polis, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla hizmete açıldı. Bakan Soylu, “PKK son nefesine gelmiştir” dedi.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılış törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Çankırı protokolü, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Kur’an tilaveti yapıldı. Daha sonra Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Şehit aileleri ve Gazilere hediye verildi. Akabinde İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası dualarla açıldı.  Açılıştan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve protokol üyeleri, Polis Memuru Hasan Tuğrul tarafından hazırlanan Resim Sergisi’ni gezdi.

ÇANKIRI’DAN SÖYLÜYORUM TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN BU KIŞ ÇOK SERT GEÇECEK

Sınırlarımızın en iyi şekilde korunduğunu kaydeden İçişler Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, “İçerde artık PKK son nefesine gelmiştir. Arananların renkli listesinde olanları elimize aldık teker teker üstlerini çiziyoruz. Çankırı’dan söylüyorum terör örgütü için bu kış çok sert geçecek. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Kahramanlarımız yazın nasıl güçlü bir çalışma ortaya koymuşsa sonbahar ve kış terör örgütleri için çok sert olacak. Geçen yılın tamamında bu renkli listelerden 63 teröristi etkisiz hale getirdik. Bu yıl sene sonu gelmeden bizim evlatlarımız 65 tanesini etkisiz hale getirdi. Dün Tunceli’de 10 teröristi daha etkisiz hale getirdik” diye konuştu.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE YÖNELİK OPERASYONLARIMIZI ARTIRIYORUZ

Uyuşturucu tacirleri mücadele ettiklerini kaydeden Bakan Soylu, konuşmasında, “Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımızı artırıyoruz. Sadece 2018 yılı 18 Eylül tarihine kadar 15 bin 262 uyuşturucu satıcısını tutuklayarak cezaevine gönderdik. Bir başka kanayan yaramız olan trafikte tam teyakkuz halindeyiz. Türkiye’nin güney sınırındaki problemleri bölge ülkelerle çözmek üzere ciddi bir irade ortaya koyuyoruz. Orta Doğu’ya gelecek barışın Türkiye’ye ve mazlum milletlere ne kazandıracağını birileri çok iyi biliyor ve rahatsız oluyorlar” açıklamalara yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.