Hoşgeldiniz  

Çankırı Eldivanlı Özel Öğrencilerin İstanbul Keyfi

admin | 17 Kasım 2019 | Çankırı, Genel, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İstanbul Sultangazi Çankırılılar Derneği, konuk ettiği Çankırı Eldivan Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine ikinci kez İstanbul keyfi yaşattı.

Sultangazi’nin en güçlü STK’ları arasında yer alan Sultangazi Çankırılılar Derneği geçtiğimiz günlerde düzenlediği programla büyük bir takdir kazandığı örnek programa yenisini ekledi.

Çankırı Eldivan Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi erkek öğrencileri İstanbul’da misafir eden Sultangazi Çankırılılar Derneği bu kez öksüz, yetim ve bakıma muhtaç kız öğrencilere yönelik program düzenledi.

Öğrenciler Boğaziçi’nin eşsiz saraylarını, hisarlarını, köprülerini ve daha birçok tarihi eserini deniz üzerinden izleme şansı buldu. Panorama 1453 müzesi, Eyüp Sultan ve Miniatürk’ü de gezen öğrenciler hem tarih, hem kültür, hem sanat, hem de yeme-içmenin keyfine vardı.

Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Restoranda verilen akşam yemeğiyle İstanbul gezisi son buldu. Programın sonunda etkinliğe katkı verenlere plaket takdim edildi.

Programa Çankırı Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafçı, Çankırı Eldivan Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hilal Ak, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Gaziosmanpaşa MEB Şube Müdürü Selmani Karaçam,Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanı Halil Aydoğan, Yönetimi, Mustafa Yurtbaş ve  Çankırı Eldivan Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.