Hoşgeldiniz  

Çankırı Belediyesi’nde ‘Saray’ Gitti, ‘TC’ Döndü

admin | 12 Nisan 2019 | Ataşehir MHP, Çankırı, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

31 Mart Yerel seçiminde, Çankırı Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP’li İsmail Hakkı Esen ile birlikte Çankırı Belediyesi tabelasındaki ”Saray” ibaresi gitti, “TC” geri döndü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP’li İsmail Hakkı Esen ile birlikte Çankırı’da değişim, belediye binasının girişinde yer alan tabelayla dikkat çekti.

Ak Parti döneminde “TC” kaldırılıp “Çankırı Belediye Sarayı” olarak değiştirilen Çankırı Belediyesi’nin tabelası, MHP’nin 15 yıl sonra Çankırı belediye başkanlığını yeniden kazanmasının ardından önceki haline döndü.

TABELA “TC ÇANKIRI BELEDİYESİ” OLDU

Çankırı Belediye Başkanı Esen’in talimatı üzerine dün gece saatlerinde belediye tabelasına Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan ‘saray’ ibaresi çıkarılarak ‘T.C.’ ibaresi eklendi. Tabela TC Çankırı Belediyesi olarak değiştirildi.

RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MELÛNDUR

31 Mart seçimleri sonucunda Çankırı Belediye Başkanlığı görevini devralan İsmail Hakkı Esen, yaptığı icraatları ile dikkat çekiyor. Mazbatayı aldığı gün Belediyenin girişine “Rüşvet Alan da Veren de Melûndur.” yazılı Hadis-i Şerifi asan Başkan Esen, vatandaşların ilk başvuru birimi olan “Beyaz Masa”nın ismini de “Hilal Masa” olarak değiştirdi.

BEYTÜL MAL’A ŞEHR-ÜL EMİN OLMAYA GELDİK

“Beytül Mal’a Şehr-ül Emin olmaya geldik” diyerek göreve başlayan Esen, belediye hizmet binası giriş kapısı üzerinde yazan Belediye Sarayı yazısını kaldırtarak “T.C. Çankırı Belediyesi” tabelasını astırdı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Yeni tabela önünde ilk fotoğrafı çektirdi. Çankırı Belediye Başkanı Esen’in ilk önemli icraatı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.