Hoşgeldiniz  

Çankırı Belediyesi’nde İsmail Hakkı Esen’e Devir Teslim Töreni

admin | 10 Nisan 2019 | Ataşehir MHP, Çankırı, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çankırı Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Esen, ile Hüseyin Boz’dan Çankırı Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Çankırı’da 31 Mart Yerel Seçim sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen istanbul escort İsmail Hakkı Esen, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Harun Akca’dan mazbatasını aldıktan sonra “Beytül Mal’a Şehrül Emin olacağız.” dedi.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra MHP İl Başkanlığına geçen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  parti teşkilatı ile birlikte Çankırı Belediyesi’ne geldi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz’dan başkanlığı devralan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediye önünde halkın tezahüratları eşliğinde karşılandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak kurban kesildi.

Kendisini bekleyen kalabalığa konuşan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Bugün öyle bir gün ki, tam 22 yıl önce aramızdan ayrılan, Milliyetçi, Ülkücü Hareketin Kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü bugün. Çankırı Belediyesini, emaneti geri almak bizlere ayrıca gururlandırıyor. Emin ol Başbuğum emanetin ehlinde, sizlere ve bu harekete layık olmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz, ruhun şad mekânın cennet olsun. Bizlere bıraktığın bu davayı bu emaneti ebediyen, şerefle, gururla ve azimle taşıyacağımızdan, kimsenin şüphesi olmasın. ” diyerek sözlerine başladı.

Başkan Esen, kendilerini ilk günden beri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen tüm Çankırı MHP Teşkilatı başta olmak üzere, emeği geçmiş tüm büyüklerine ve genç kardeşlerine, geçmiş dönemde Çankırı’ya hizmet etmiş olan Belediye Başkanlarına ve belediye çalışanlarına canı gönülden teşekkür etti. Esen, seçim sürecini de değerlendirdiği konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek “Kimseyi hor görmeden, ayrıştırmadan Beytül Mal’a Şehrül Emin olacağız.” ifadelerine yer verdi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ise Çankırı’ya ibadet şuuru ile hizmet edeceklerini ve kimseyi kimseden ayırt etmeyeceklerini söyleyerek bunun en somut kanıtının ise halkın iradesi ile Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Esen’in parti rozetini çıkartması olduğunu kaydetti. Konuşmalar yine halkın yoğun tezahüratı eşliğinde son buldu.

Belediye Hizmet Binasının girişine alkışlar eşliğinde  “Rüşvet Alan da Veren de Melûndur.” yazılı Hadis-i Şerif asıldı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.