Hoşgeldiniz  

ÇANDEF Yeni Genel Merkezinde Ilgazlıları Buluşturdu

admin | 06 Kasım 2017 | Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’nun yeni genel merkezinde başlattığı “İlçe Buluşmaları” programının ilkinde Ilgazlı siyasetçi, bürokrat ve STK temsilcileri bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

ÇANDEF tarafından düzenlenen kahvaltılı “İlçe Buluşmaları” toplantısının Ilgaz programına konuk olarak katılan ve “Ilgaz Olmadan Çankırı, Çankırı Olmadan Ilgaz Olmaz” diyen Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek Ilgaz’da bu kış “Doğalgaz” yanmaya başlayacağı müjdesini verdi.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’nun Aksaray’da tarihi mekandaki yeni genel merkezinde düzenlenen ve  “İlçe Buluşmaları” Çankırı’nın ilçelerinin mensuplarını bir araya getirerek; tanışma, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamayı amaçlayan programların ilki gerçekleşti.

Yaren TV ve Yaren Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Özdemir’in sunuculuğunda gerçekleştirilen Ilgazlıları buluşturan “İlçe Buluşmaları” programının ilkine ev sahibi İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı İl Genel Meclis Üyesi Ali Gökçe, İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Ekmekçi, İstanbul’daki Ilgazlı siyasetçi, bürokrat, dernek birlik ve yöneticileri ile sanayici ve iş adamları katıldı.

Ilgaz Dernekler Birliği Eski Başkanı ve ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altıntop’un yaptığı kısa konuşma ile birlikte başlayan ÇEANDEF’in kahvaltılı “İlçe Buluşmaları” toplantısına Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Ekmekçi’nin yaptığı konuşma ile devam edildi.

ÇANDEF Ilgaz Dernekler Birliği Ilgaz ilçe toplantısı ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) GENEL BAŞKANI Zekeriya Açıkgöz konuşuyor…

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

ÇANDEF GENEL KURULU ŞUBAT’TA

Dostluk olmayınca mekanın öneminin olmadığının altını çizerek konuşmasına başlayan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, dostluğun, STK bağlamında da sergilendiği Ilgaz ilçesi mensupları ile birlikte olmanın mutluluğu içinde olduğunu kaydederek; “Mekanın Çankırı’mıza kazandırılması bizlere nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonrası, Çankırılı, özellikle de Ilgazlı iş adamlarımıza düşüyor. Kesin tarihini bilahare açıklayacağımız Şubat ayı içerisinde ÇANDE Genel Kurulu yapılacak. Kongre öncesi derneklerimiz delege güncellemesi yapmalıdır. Hala Federasyonumuza üye olmayan derneklerimiz var. Federasyonumuz, yapılacak genel kurulda çalışmalarımızı daha ileriye götürecek bir başkanı seçecektir” şeklinde konuştu.

TUZ ODASI BAŞKANI İRFAN DİNÇ’TEN

Yeni genel merkezin yapımı ve tefrişatında katkısı olan iş adamlarına teşekkürlerini ileten Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından sözü alınan Tuz Odası’nın yapımına yakında başlanacağını, yöresel ürünlerin de sergileneceği genel merkezde talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda kurslar açılarak Çankırılıların hizmetine sunulacağını kaydetti.

ILGAZ BELEDİYE BAŞKANI ARİF ÇAYIR KONUŞUYOR.

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

“ILGAZ OLMADAN ÇANKIRI, ÇANKIRI OLMADAN ILGAZ OLMAZ”

Çankırı tarafından Ilgaz’a yönelik yatırımlar hakkında bilgi veren Çankırı İl Genel Meclis Üyesi Ali Gökçe’nin, katılımcıları selamladığı konuşmasından sonra kürsüye gelen Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, kendisini seçerek başkanlık görevi veren Ilgazlılara layık olmaya çalıştığının altını çizdiği konuşmasında; “İstanbul’da böyle bir mekanı Çankırılılara kazandıranları tebrik ediyorum. Biz bölgecilik, ayrımcılık yapmıyoruz. Şunu samimiyetle söylüyorum; ‘Ilgaz olmadan Çankırı, Çankırı olmadan Ilgaz olmaz.’ Ilgaz farklı… Çankırı’nın lokomotifi gibi… Göreve geldiğimiz günden beri dernek, birlik ve federasyonumun desteği ile Ilgaz’ımızı bir yerlere götürmeye gayret ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HAYIRLI PROJEYE KATKILARINI BEKLİYORUZ

Gasilhane ve taziye evi projelerinin hayata geçirilmek üzere olduğunun altını çizen Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, hayırsever Ilgazlı iş adamlarından bu hayırlı projeye katkılarını beklediklerini kaydederek; “İki mezarlık arasında tahsis edine araziye modern bir Gasil hane ve üzerine de taziye evi yapıyoruz. Sizlerin de bu projeye desteğinizin olmasını istiyoruz. Kesimhane çalışmamız sürüyor. Temelini atıyoruz. Kısa sürede tamamlayacağız. Yangın çıktı müdahale edecek merdiveniz yok. Niye 30 metre merdiveni olan bir itfaiye aracımız olmasın. Doğalgazımız geldi. Modernlik olan doğalgazımızı Aralık ayında vereceğiz. Pazar projemiz biraz gecikti. Sanayi sitesi projemizi de hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra Yaren Odası’na geçilerek bir süre sohbet eden ÇANDEF Yönetimi ve Ilgazlı konukları toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.