Hoşgeldiniz  

ÇANDEF Kurucusu Özenç, İyi Parti İstanbul Aday Adayı

admin | 03 Mayıs 2018 | Ataşehir Diğer Partiler, Çankırı, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Genel Merkez’de İYİ Parti 2. Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapacağını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ömer Lütfi Özenç, 4 Mayıs Cuma günü Ankara’da Genel Merkez’de İYİ Parti’den İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylığı müracaatını yapacağını duyurdu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz’ı ziyaret eden ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu) Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç’e İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Çavundur Belediyesi eski Başkanı Bayram Yukarıdere, ÇANDEF Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Arif Öztürk eşlik ederken; ziyarette İYİ Parti yöneticileri de hazır bulundu.

“Halisane niyetlerle çıktık bu yola… Türkiye İYİ olacak inşallah” ifadeleri ile yaptığı açıklamayla sosyal medyada İYİ Parti 2.Bölge aday adaylık başvurusunu duyuran Ömer Lütfü Özenç, açıklamasında, “Bu kararı alırken istişare ettiğim akraba, dost, arkadaş, meslektaş ve hemşerilerimin benden beklentileri, siyasi bir hareket yapmam yönünde idi. Bende, Sayın Meral Akşener ve ekibinin ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlere çare üreteceğine inanarak İyi Parti İstanbul kurucuları arasında yer aldım.” ifadelerine yer verdi.

Özenç açıklamasında, “Bu çerçevede, İstanbul ikinci bölgeden milletvekili aday adayı oldum. Haydi hayırlısı. Allah yolumuzu açık eder inşallah. O ne derse o olur…” dedi.

İstanbul’da yaşayan 300 bin Çankırılı hemşehrilerinin temsil edeceği isimlerin siyasi, parti listelerinde ön sıralarda  yer almasını istediklerini, bu isteklerini ziyaret ettikleri bütün siyesi parti yöneticilerine ilettiklerini dile getiren ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz’dan, ÇANDEF’in Kurucu ve Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç’i listelerde iyi yerlerde görmek istediklerini, Çankırı STK çatı temsilcileri olarak kendisini desteklediklerin vurguladı.

İstanbul İl yönetimindeki arkadaşlarının milletvekili seçilmelerinin arzusu olduğunu kaydeden, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, ne kadar çok milletvekili olursa, İstanbul yönetimi olarak daha güçlü olacaklarını vurgulayarak, “Ömer Lütfi Özenç de il yönetiminde katkıları olan çok değerli bir arkadaşımızdır. Onun da TBMM’de yer alması bizleri mutlu edecektir. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.