Hoşgeldiniz  

Bayramören Dernekler Birliği’nden Öğrencilere Destek

admin | 20 Kasım 2018 | Çankırı, Eğitim, İstanbul, Manşet A- A+

Yaşar Kahraman başkanlığındaki Bayramören Dernekler Birliği, “Bir Öğrenci, Bir Umut, Birazda Mutluluk” sloganıyla eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destekte bulundular.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da faaliyet gösteren Bayramören Dernekler Birliği yöneticileri ve gönüllülerin bağışları ile toplanan kışlık giysisi ve kırtasiye malzemesi Pendik Belediyesi’nin ulaşım desteği ile götürüldüğü Bayramören’deki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Bayramören’de eğitime ve eğitim gören öğrencilere yapılan destek çalışması ile ilgili, Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Yaşar Kahraman şu açıklamayı yaptı:

“Bayramören Dernekler Birliği olarak bir araya gelince hedefimiz ortak olunca ve bu hedef etrafında tek yürek olarak kenetlenmemiz durumunda çok güzel sonuçlar alıyoruz.

“Bir Öğrenci, Bir Umut, Birazda Mutluluk” Sloganı ile başlamış olduğumuz bu kutlu çalışmamızda, ilçemizde öğrenim görmekte olan 100 kadar öğrencinin kışlık giysisi ve önemli kırtasiye ihtiyaçları konusunda destek olduk.

Allah rızası için insanlarımıza faydalı olmaya dualar biriktirmeye, sevgimizi dostluğumuzu katarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.

Bu güzel programda bizlere ulaşım desteği sağlayan Pendik Belediyemize, Ak Parti Bayramören İlçe Başkanı Mustafa ŞAŞMAZ’a, Bölük Komutanımız Hüseyin İPEK’e,  Çankırı Meclis Üyemiz Ahmet ÇELİK’e, Bayramören  Belediye Başkanımız Halil MURATOĞLU’na, Okul müdürümüze ve değerli öğretmenlerimize, Gönülden Gönüle 18 komisyon başkanımız Sait BÜYÜKAKTAŞ ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimize, Bayramören’in çok kıymetli gençlerimize, maddi manevi gönülden destek olan tüm hayır sever gönül dostlarımıza şükran’larımızı sunuyoruz.

Küçük gönüller’in mutluluğun yansıması olan minik gözlerin gülmesine katkı sunan herkese teşekkürler.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.