Hoşgeldiniz  

Bayramlar Köylerde Çocuklarla Şenliğe Dönüştü

admin | 06 Haziran 2019 | Çankırı, Manşet A- A+

Uzun tatil nedeniyle köylere akın eden aileler ve beraberindeki çocukları Ramazan Bayramı’nda şenlendirdikleri Anadolu köylerinde,  çocuklara yönelik şenlikler de düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Ilgaz ilçesi Çörekçiler Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği desteği ve Kadın Kolları tarafından Ramazan Bayramı tatilini geçirmek üzer köye gelen çocukları eğlendirmek amacı ile Çörekçiler Köyü Çocuk Bayramı ve Şenliği, düzenlendi.

Çörekçiler Köyü Kadın Kolları tarafından ilki düzenlenen ve Universal Oyuncak firmasının sponsor olduğu Çörekçiler Köyü Çocuk Bayramı ve Şenliği’nde çocukları eğlendirmeye yönelik, çocukların katıldığı çeşitli oyunlar sahnelendi.

Annelerin gözetiminde ve Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen Çocuk Bayramı ve Şenliği’nde sponsor firma Universal Oyuncak sahibi Ender Mıcık tarafından çocuklara oyuncak hediye edildi.

Çörekçiler Köyü Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Teknegöz, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte kendilerine sponsor ve destek olanlara teşekkür ederek; “Kostüm ve oyuncak Akif – Ender Mıcık, şekerlerimiz Sami Sağır, ikramlarımız, Erkan Aslan, grafik tasarim ve afisimizi Tarık Koca – Emre Kale, Birde ses sistemi ilhan köse, Palyaçomuz şahin Sağır ve bütün programlarımızda her zaman destek olan Cemil Avcı ve Dernek başkanımız Murat Kenan’a kadın kolları olarak gönülden teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Gepostet von Enes Güleryüz am Mittwoch, 5. Juni 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.