Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘Devlet Benim Devletim, Benim Cumhurbaşkanım’

admin | 19 Nisan 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel Seçimi sonrası mazbatasını alarak göreve başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bu devlet benim devletim, Cumhurbaşkanı benim Cumhurbaşkanım” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dönemde yeteri kadar sokakta olmadığını, bu anlamda kendisini eleştirdiğini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, özeleştiri yaptığını ve eleştiriye açık olduğunu söyledi.

SİTELER, OKUL AİLE BİRLİKLERİ VE STK’LARA MÜDÜRLÜK

Aralarında www.itvhaber.com ‘u temsilen Recep Kenan’ın da olduğu basın mensuplarına açıklamalar yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, mazbatayı almadan 9 gün evvel görevden uzaklaştırma kararının kalktığını, 9 gündür görevde olduğunu, imza attığını kaydederek; “Siteler, okul aile birlikleri ve STK’lar ile ilgili müdürlük kurma hazırlığı yapıyorum. Belediyenin bünyesine alacağım. Sorumlu başkan yardımcısı sadece bu ilerle ilgilenecek. Basın mensuplarına da bir oda vereceğim.” Diye konuştu.

ATAŞEHİRLİLİK VE KENTLİLİK BİLİNCİ OLUŞMALI

Muhtarlık seçimleri nedeniyle Anadolu’ya taşınan seçmenlerin Ataşehirlilik ve kentlilik bilinci oluşmayanlar olduğu görüşlerine katıldığını kaydeden Battal İlgezdi, kentlilik bilincinin oluşmamasında belediyelerin de kusuru olduğunun altını çizdi.

MAZBATA ALIP GÖREVE BAŞLAYAN ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ Belediye'de açıklama yapıyor. Battal İlgezdi Battal İlgezdi'yi Beğenen Arkadaşlar Battal Ilgezdi Gönüllüleri Battal İlgezdi

Recep Kenan paylaştı: 11 Nisan 2019 Perşembe

İLGEZDİ,  “BU DEVLET BENİM DEVLETİM”

Cumhurbaşkanı tarafından Ataşehir’deki yapılacak projelere yerel belediye olarak destekleyeceklerini, bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden İlgezdi,  “Bu devlet benim devletim. Bu Cumhurbaşkanı benim Cumhurbaşkanım. Ben de Ataşehir’in Belediye başkanıyım. Devlet bir söz vermişse biz de gereğini yapacağız. Biz de yardımcı olacağız.” Dedi.

HEDEFİM İÇERENKÖY’DEKİ KEMAL SUNAL KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ TAMAMLAMAK

Belediye binası ile ilgili hazırlıkların sürdüğünü, yapımı tamamlanınca belediyeyi taşımayı planladıklarını kaydeden İlgezdi, bu ay içerisinde İçerenköy’de yapımı planlanan kültür merkezinin ihalesinin yapılacağını belirtti. En büyük hedefinin İçerenköy’deki Kemal Sunal Kültür Merkezi’ni tamamlamak olduğunu söyledi.

SEÇİLDİKTEN SONRA BÜTÜN ATAŞEHİRLİLERİN BELEDİYE BAŞKANIYIZ

Halkın kendisini özlediğini gördüğünü, kendisinin de halkı özlediğini ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, hangi kapıya gittiyse yüzlerine açıldığını, Ak Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, hangi siyasi görüşte olursa olsun çaldığı her kapının kendisine açıldığını, eksikliliklere rağmen Ataşehirlileri kırmamış olduğunu gördüğünü, kırkmamaya da devam edeceklerini söyleyerek; “Biz seçilene kadar partiliyiz. Seçildikten sonra bütün Ataşehirlilerin belediye başkanı olacağız. Siyasi parti kimliğimizi kapıda bıraktık. Doğruyu yaptığımızı düşünüyorum. Her siyasi partili benim vatandaşım. Önemli olan huzur, huzur olsun yeter.” Diye konuştu.

UZAKTA KALDIĞIM DÖNEMDE DAHA İYİ GÖZLEMLEDİM

Belediye’den uzakta kaldığı dönemde belediyedeki başarıları, başarısızlıkları ve olayları daha iyi gözlemlendiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilk 5 yılında sokakta daha çok gezdiğini, görevde olmadığı dönemde Türkiye’nin en önemli sorunlarından işsizlik başta olmak üzere sokaktaki sorunları da daha iyi gözlemlediğini kaydetti.

SEÇMENİN VERDİĞİ MESAJI KENDİSİNİN ALDIM

Bundan önceki seçimlerde yüzde 87 olan seçim oranının bu seçimde 82’ye düştüğünü, sandığa gitmeyen seçmenlerin önemli bir bölümünün kendi seçmenleri olduğunu ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yerel Seçim sonuçlarıyla seçmenin verdiği mesajı kendisinin aldığını, partisinin ise yönetim kurullarında değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

HALK KİM DAHA İYİ DOKUNURSA ONA OY VERİYOR

Yerel seçimlerde sağcı solcu kalmadığını, gitmediğin, elini sıkmadığın seçmenin senin olmadığını, son dönemde yeteri kadar sokakta olmadığını, bu anlamda kendisini eleştirdiğini vurgulayan Battal ilgezdi, halkın siyasi partilerden kim daha iyi dokunursa ona oy verdiğini, bu dönemde belediyeden çok sokakta olacağını, haftada bir gün de basınla, esnafla sohbet edeceğini kaydetti.

MECLİS ÜYELERİNDE HER SİYASİ GÖRÜŞTEN ARKADAŞIMIZ VAR

Her bölgeyi temsil eden meclis üyelerinin varlığına dikkat çeken Battal İlgezdi, “MHP’den, Ak Parti’den, Ülkü Ocaklarından geldi arkadaşlarımız. Her siyasi görüşten arkadaşımız var. Önemli olan bu renkleri bir araya getirmek. Ne farkımız var birbirimizden? Hiçbir farkımız yok. 12 Eylül bu ülkede çok bedel ödetti. Kardeşi kardeşe vurdurttu. Artık kimse bir daha bedel ödemesin kimse. Seçim olur, herkes sandığa gider oyunu kullanır. Önemli olan sevgi ile kardeşçe, dostça yaşamak. Mozaik burada. Hepsi benim kardeşim.” Diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.