Hoşgeldiniz  

Başkan Mehmed Öztürk: Ilgaz’a 103 Dönüm Yatırım Alanı

admin | 16 Ağustos 2019 | Çankırı, Ekonomi, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Çörekçiler Köyü’nün Ilgaz’ın İstanbul’a açılan ticaret kapısı olduğunu söyleyen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, “İnşallah Ilgaz’a da yatırımlarınızı bekliyorum.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

18.Geleneksel Çörekçiler Köyü Şenliği’ndeki konuşmasında Çörekçiler Köyü’nün Ilgaz’ın İstanbul’a açılan ticaret kapısı olduğunun altını çizen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Çörekçiler köylü marka ve isimleri olan iş adamlarını işaret ederek; “Siz değerli hemşerilerimiz için 103 dönüm yatırıma açık bir alan oluşturduk. İnşallah Ilgaz’a da yatırımlarınızı bekliyorum.” Diye konuştu.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, 18.’si düzenlenen Geleneksel Çörekçiler Köyü Şenliği’ne katıldı.

YATIRIMCILARIMIZA ALT YAPILARINI DA YAPACAK ŞEKİLDE TAHSİS

Muhtarlık ve İstanbul’daki Çörekçiler Köyü Derneği işbirliğiyle düzenlenen 18.Geleneksel Çörekçiler Köyü Şenliği’nde konuşan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk,  “Ben bununla gurur duyuyorum. İnşallah Ilgaz’a da yatırımlarınızı bekliyorum. 31 Mart seçimlerinde Allah nasip etti Ilgaz Belediye Başkanı oldum. Siz değerli hemşerilerimiz için 103 dönüm yatırıma açık bir alan oluşturduk. Yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza, kanalizasyon, elektrik, şebeke dahil alt yapılarını da yapacak şekilde tahsise hazırım. İnşallah kendi memleketinize yatırım yapma gayreti içerisinde olursunuz. Biz Ilgaz olarak sizlerden bunu bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.