Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Gülenyüz Derneği Sosyal Marketi Açıldı

admin | 17 Aralık 2018 | Genel, Gündem, Manşet A- A+

17.Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği, gıda bankacılığı ile ihtiyaç sahiplerinin buluştuğu Ataşehir’deki Sosyal Marketin açılışını yaptı.

Recep Kenan/ itvhaber.com

Gülenyüz Sosyal Market, üretici veya satıcılardan bedel ödemeden almış olduğu ürünleri ihtiyacı olanlara ulaştırılmasını sağlayan aracı işlevi gören yardım derneğin 17. kuruluş yıl dönümünde açılışını gerçekleştirdi.

Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği Başkanı Muharrem Çoban’ın ev sahipliğinde Ataşehir İçerenköy’de bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen sosyal market açılışına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve ana kademe ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı ve dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Muharrem Çoban, hayırseverler, üretici ve sponsor firmalardan tedarik ettikleri ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam edeceklerinin altını çizip, verimli çalışma yapabilmek için daha büyük bir yere ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Açılışta konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, çok önemli çalışmaya imza atan Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği Başkanı Muharrem Çoban ve yönetimini kutlayarak 31 Mart’ta Ataşehir Belediyesi’ni aldıkları zaman dernek çalışmaları için uygun yer tahsisi için çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

Toplantıda söz alan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği ve Başkan Muharrem Çoban’ın yaptığı çalışmanın önemine işaret ederek, yapılan çalışmalara destelerinin devam edeceğini kaydetti.

Protokol konuşmalarından sonra kurdele kesilerek açılan Gülenyüz Derneği Sosyal Marketi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.