Hoşgeldiniz  

Ak Parti’den ATAÇANDER’e, Bayram Ziyareti

admin | 19 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Çankırı, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset, Türkiye A- A+

ak parti _atacanderAk Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) ’ni ziyaret ederek Çankırılılarla bayramlaştı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ve beraberindeki ilçe yöneticileri Ataşehir’deki STK ve derneklere yaptıkları bayram ziyareti kapsamında Ataşehir Çankırılılar Derneği’ne gerçekleştirdikleri ziyarette dernek yöneticileri ve dernek üyesi Çankırılılarla bayramlaştı.

Ertuğrul Baysal başkanlığında ATAÇANDER yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bayram ziyareti, bayramın üçüncü günü Saat 12.00’da gerçekleşti.

Bir saate yakın süren ziyarette konuşan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu konuşmasında, Çankırı’nın il bazında partilerine en fazla destek veren illerden olduğuna dikkat çekerek, bu durumun Ataşehir’deki üye sayısından da anlaşıldığını belirtti.

Yerel seçimlerde Ataşehir’de oturan, Ataşehir’in sorunlarını bilen kadrolarla seçmenin karşısına çıkacaklarını ifade eden Nimetullah Topu, Ferhat Paşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Uzun’un bölgede Çankırılıları çok iyi temsil ettiğini iddia etti.

Meclis üyesi adaylarını arasında Çankırı’yı temsil edecek adayların olacağının altını çizen Topu, kendisinin de birkaç kez katılmış biri olarak yaren kültürünü iyi bildiğini, Çankırı’nın güvenilirliği en yüksek illerden olduğunu ifade ederek bütün Çankırılıların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.