Hoşgeldiniz  

Ak Parti Maltepe’ye Çankırılı Aday Adayı: Zeynettin Aydın

admin | 01 Ekim 2018 | Ataşehir Ak Parti, Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Onursal başkanlar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), istişarede,  Zeynettin Aydın’ın Ak Parti Maltepe’den A.adaylığına destek kararı aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Onursal başkanları, danışma ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek. Genel Başkan Zeynettin Aydın’ın Ak Parti’dan Maltepe Belediye Başkanlığı aday adaylığının kabul edilerek, desteklenmesi yönünde karar aldı.

Toplantıda, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın’ın Ak Parti’dan Maltepe Belediye Başkanlığı aday adaylığının teşviki ve adaylığının gerçekleşmesi yönünde ilgili kurum ve mercilere gerekli girişimlerin yapılması yönünde karar çıktı.

Onursal başkanlar, Danışma ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan toplantı sonrasında yapılan açıklamada; “Federasyonumuzun kurulmasında ve bugüne kadar gelmesinde çok büyük emekleri olan Onursal başkanlarımıza ve hizmet etmiş yönetim kurullarına teşekkür kahvaltısı düzenledik. İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Çankırı Dernekler Federasyonumuzun kuruluşundan bugüne kadar başkanlığını yapmış olan Onursal başkanlarımız ve yönetim Kurulumuz ile birlikte bu gün düzenlemiş olduğu istişare toplantısında Federasyon başkanımız sayın Zeynettin Aydın bey’in Maltepe’den belediye başkanı aday adayı olması yönünde karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.