Hoşgeldiniz  

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı’na Abdulkadir Çelik Atandı

admin | 28 Nisan 2019 | Çankırı, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Celal Kaman’ndan boşalan Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı görevine Genel Başkan Erdoğan’ın takdiri ve Genel Merkez kararıyla Abdulkadir Çelik atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonunda yapılan değerlendirme sonrası Celal Kaman Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Celal Kaman’ın istifası ile boşalan Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı’na Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Abdulkadir Çelik atandı.

Atama sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve teveccühleri ile Çankırı Ak Parti İl başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayız. Tüm Ak parti teşkilatımıza ve Çankırılı hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlarımızla ve Ak partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımızla hep birlikte ve beraberlik içerisinde çalışma gayreti içerisinde olacağız. Allah utandırmasın.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.