Hoşgeldiniz  

Abdullah Der, ‘Büyükşehir İstedi, Yeni Çamlıca’da Çalışma Yapıyoruz’

admin | 07 Mart 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ataşehir Belediyesi olarak Yeni Çamlıca’da bir çalışma yaptıklarını kaydeden Abdullah Der,  “Yapılan çalışmanın sonucunu gereği yapılmak üzere Büyükşehir’e göndereceğiz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı söz alarak konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Der, Büyükşehir’in isteği ile Ataşehir Belediyesi olarak Yeni Çamlıca’da bir çalışma yaptıklarını, en kısa zamanda biteceğini belirttiği çalışmanın sonucunu gereğinin yapılması için Büyükşehir’e göndereceklerini kaydetti.

ATAŞEHİR’İN İMAR PLANLARI İÇİN EN BÜYÜK MÜCADELEYİ BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ VE EKİBİ VERDİ

Yenisahra ve Barbaros mahalleleri başta olmak üzere Ataşehir’in imar planları için en büyük mücadeleyi Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve ekibinin verdiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Der, bu durunun vatandaş tarafından sandıkta değerlendirileceğini, kendilerinin bu anlamda rahat olduklarını söyledi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ABDULLAH DERAtaşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması http://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter Abdullah Der Abdullah der

Recep Kenan paylaştı: 5 Mart 2018 Pazartesi

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE SEVGİ, HOŞGÖRÜ, HİZMET VAR AYRIMCILIK YOK

Ataşehir Belediyesi’nde sevgi, hoşgörü, hizmet olduğunu, ancak ayrımcılık olmadığını vurgulayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Der, dil düşünce mezhep ayrımı olmadığını, insan haklarının olduğunu ifade etti.

ONAY GELMEZSE İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?

Yenisahra ve Barbaros mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçe planların Büyükşehir’e gittiğini kaydeden Abdullah Der, planın İBB’den geri dönmemesi temennisinde bulunarak, “Yeni Çamlıca ile ilgili devalarca yetkimizin olmadığını söyledik. Muhtarlar geldi aynı şeyleri söyledik. Herkes biliyor ki imar planı yetkisi bizde değil. Büyükşehir’den daire başkanlarımız da oraya gitti dediler ki, “Yetki bizde ama ilçe Belediyesi bir çalışma yapsın gelsin biz de gereğini yapacağız.” Şimdi Ataşehir Belediyesi olarak biz bir çalışma yapıyoruz. En kısa zamanda biter biz de Büyükşehir’e göndeririz. Ama çalışmaya onay gelmezse acaba o insanların yüzüne nasıl bakacaksınız? Biz her zaman halktan yanayız. Bu güne kadar mücadelemizi verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.