Hoşgeldiniz  

Zafer Bayramı İstanbul’da Bir Başka Coşkuyla Kutlandı

admin | 31 Ağustos 2019 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Üst Manşet A- A+

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin öncüsü olduğu, “Bu Zafer Hepimizin” sloganıyla kutlanan Zafer Bayramı’nda İstanbul’un ilçelerinde çeşitli gösteri ve konserlerle bir başka coşku yaşandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Ağustos Zafer Bayramı 97’nci yılı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin Üsküdar Meydanı’nda düzenlediği Candan Erçetin konseri ve Kadıköy’daki ışık ve ses gösterirli ile birlikte bir çok ilçede konser, gösteri ve çeşitli etkinliklerle ve bir başka coşkuyla kutlandı.

TARİHE SIĞMAYAN ZAFERİN COŞKUSU MEYDANLARA DA SIĞMADI

“Bu Zafer Hepimizin” sloganıyla Üsküdar Meydanı’nda Candan Erçetin konseri düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar Meydanı’ndaki Zafer Bayramı coşkusunu “Tarihe sığmayan zaferin coşkusu meydanlara da sığmadı.  Üsküdar Meydanı’nda Candan Erçetin eşliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan İstanbullular hep bir ağızdan şarkılar söyledi.”  İfadeleri ile paylaştı.

ÜSKÜDAR MEYDANI’NDAKİ ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

https://www.facebook.com/istanbulbuyuksehirbld/videos/765934153823587/

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını İBB TV ekranlarından milyonlarca İstanbulluya ulaştırdı. Meydanlardaki zafer coşkusu, 571 farklı ekrandan kentin dört bir yanında seyredildi.

MALTEPE’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Maltepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü, binlerce kişinin bayraklar, Atatürk posterleri ve meşaleler eşliğinde katıldığı fener alayı ve sonrasında ilçe meydanında gerçekleştirilen Manga konseriyle kutlandı.

#30AğustosZaferBayramı#BuZaferHepimizinEmperyalizmin hain planları varsaBu topraklarda “Ya İstiklal ya ölüm”Tıpkı cephede özgürlük ve bağımsızlığımız için mücadele eden milyonlarca isimsiz kahramanımız gibi…97 yıl sonra halkımızla yan yana, omuz omuza Maltepe Meydanı'nda büyük zaferin coşkusunu yaşıyoruz.

Gepostet von Ali Kılıç am Freitag, 30. August 2019

ONBİNLERCE KARTALLI ZAFER BAYRAMI COŞKUSU’NU TEMAN İLE YAŞADI

Binlerce Kartallı Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katılımı ile gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü ardından Kartal Meydanı’nda buluşarak Teoman ile 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep beraber yaşadılar.

KADIKÖY ZAFERİ IŞIK VE SESLE KUTLADI

Moda İskelesi’ndeki Zafer Şöleninde ışık ve ses gösterileri eşliğinde on binlerce Kadıköylüyle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Kadıköy’de ışık ve ses gösterileri eşliğindeki Zafer Şölenine CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

https://www.facebook.com/kadikoybelediye/videos/652937625190540/

ATAŞEHİR’DE ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Atlas Tarih Dergisi Yazı İşleri Müdürü Melih Şabanoğlu’nun Şabanoğlu’ndan adım adım Büyük Taarruzu dinleyen Ataşlehir’liler Ömür Göksel konseri ile kutlama coşkusunu sürdürdü.

Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı coşkuyla kutladık. Ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Gepostet von Ataşehir Belediyesi am Freitag, 30. August 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.