Hoşgeldiniz  

Zabıtanın Kuruluşu ve Zabıta Haftası Ataşehir’de Kutlandı

admin | 05 Eylül 2018 | Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

Ataşehir’de Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Zabıta Haftası kapsamında kahvaltı düzenlendi. Zabıta Haftası bir dizi etkinlikle ve ziyaretle kutlanıyor.

Ataşehir’de Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıl dönümü kutlamaları düzenlendi. Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli kahvaltıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı kahvaltı ile zabıta biriminin motivasyonu artırıldı.

Recep Kenan paylaştı: 4 Eylül 2018 Salı

Hizmet verirken vatandaşlara karşı daha kibar, daha nazik davranılması gerektiğini kaydeden Zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediyesine yakışacak davranışlarda bulunmalarını istedikleri zabıta personeline hitaben yaptığı konuşmasında; “Görevimizi yerine getirirken vatandaşlarımıza karşı her zaman güler yüzlü, ciddi ve sabırlı olacağız. Kendimize her zaman çalışkan olmayı, görevimizi layıkıyla yerine getirmeyi hedef edineceğiz. Hepinizin Zabıta Haftasını kutlar, görevinizde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Katılımları ve desteklerinden dolayı başkan yardımcıları ve birim müdürlerine teşekkür eden Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Zabta Haftası kapsamında düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada; “Belediyelerin gülen ve görünen yüzü olarak zabıtalar ülkemizin tamamında daha fazla değeri hak etmektedir. 7/24 aktif olarak çalışan zabıta birimlerimiz, umuyorum ki gelecek yıllarda sahadaki etkin rolüne karşılık, sosyal şartlarda da gerekli değeri görür” dedi.

Kutlamalar boyunca Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne eşlik eden zabıta kıyafeti giymiş minik çocuklar; Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı, Ataşehir Belediye Meclisi’ni ve Ataşehir’deki esnaf ile pazar yerlerini ziyaret etti. Minikler zabıta biriminin sıcak ve samimi yönünü gösterdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.