Hoşgeldiniz  

Yenisahralılar’dan Meclise İmar Ziyareti

admin | 03 Kasım 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

imar_yenisahraAtaşehir Belediye Meclisini Ziyaret eden Yenisahralılar Meclis Başkanvekili ve gurup başkanvekilleri aracılığıyla İmar çalışmaları için teşekkür ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bir grup Yenisahra sakini geçtiğimiz günlerde İBB Meclisi tarafından onaylanan, yakında askıya çıkacak olan Barbaros ve Yenisahra’nın 1/5 binlik imar planı çalışmalarında emekleri olan Ataşehir Belediye Meclisi üyelerine iletilmek üzere Meclis Başkanvekili Sadi Özata, Grup Başkanvekilleri İlhami Yılmaz ve M. Cevat Arzık’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Meclisi ziyaret eden Yenisahralılar CHP ve Ataşehir Belediyesi adına İBB Meclisindeki çalışmaları yürüten Ataşehirli İBB Meclisi İmar Komisyonu Üyesi Cemal Şerifoğlu ve Ak Parti adına İBB Meclisindeki çalışmaları yürüten Ak Parti’nin Ataşehirli Üyesi ve İBB Ulaşım Komisyonu Başkanı Mustafa Cevat Arzık’a Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli İmar Planı hazırlığı, itiraz süreci ve onaylanmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a da destekleri için teşekkür eden Yenisahralılar, Ataşehir Belediyesi’nin hazırlayacağı Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı çalışmaları sırasında da aynı desteği görmeyi beklediklerini dile getirdiler. Yenisahralılar ziyaret için bulundukları meclisin çalışmalarını da izlediler.

Ataşehir Belediye Meclisi’ne teşekkür amacı ile ziyaret gerçekleştiren Yenisahralıları  CHP’li bölge Meclis üyesi Mustafa Kemal Aldoğan özel ilgi göstererek ağırladı.

Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kararlı tutumunun planın çıkmasındki önemine dikkat çeken Yenisahralılar yakın zamanda belediyeyi de ziyaret ederek Başkan ve diğer emeği geçenlere teşekkür edeceklerini belirttiler.

2. dönem 1. Yıl Kasım ayı ilk toplantısını gerçekleştiren Ataşehir Belediye Meclisi Gündemdeki 7 maddeyi görüştü.

1. Başkanvekili Sadi Özata başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Kasım Ayının ilk oturumunda görüşülen 7 maddenin ilk 4’ünün hukuk komisyonuna sevki, 3 maddenin de gündemde kalmasına oy birliği ile karar verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.