Hoşgeldiniz  

Yenisahra Barbaros 5 Binlik ve Binlik İmar Palanları Onaylandı

admin | 14 Şubat 2019 | Ataşehir, Emlak, Gündem, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

Yargı tarafından iptal edilen Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP Planı Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülerek onaylandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yargı tarafından iptal edilen ve İBB tarafında tekrar hazırlanan Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP Planı hakkındaki Şehir Planlama Müdürlüğü Teklifi 55. Sıradan gündemine girdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülerek onaylandı.

Öte yandan Yeni Sahra Mahallesi ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP Planına uygu olan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı da aynı zamanda onaylandı.

İBB Meclisi ve imar komisyonu üyelerine teşekkür eden Ak Parti Ataşehir Belediye Bakan Adayı İsmai,l Erdem, imar planlarının İBB Meclisi’nde görüşülerek onaylandığını sosyal medyadaki hesabınan “ATAŞEHİR Yenisahra-Barbaros mahallelerinin 1/5000-1/1000 lik imar planları İBB meclisinden bugün geçti. Bir aylık geceli gündüzlü çalışma ve takibimizle halkımızın beklentisine cevap verdik. İBB Meclis üyelerimize ve şehir planlama çalışanlarına teşekkür ederim.” İfadeleri ile duyurdu.

#ATAŞEHİR Yenisahra-Barbaros mahallelerinin 1/5000-1/1000 lik imar planları İBB meclisinden bugün geçti. Bir aylık geceli gündüzlü çalışma ve takibimizle halkımızın beklentisine cevap verdik. İBB Meclis üyelerimize ve şehir planlama çalışanlarına teşekkür ederim.

İsmail Erdem paylaştı: 14 Şubat 2019 Perşembe

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.