Hoşgeldiniz  

Yenikapı ve Maltepe Sahilinde Bayram Coşkusu Devam Ediyor

admin | 07 Haziran 2019 | İstanbul, Manşet A- A+

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),Ramazan Bayramı tatilindeki etkinliklerle Yenikapı ve Maltepe Sahillerinde bir araya getirdiği İstanbullulara bayram coşkusu yaşatacak.

Ramazan’ın manevi iklimini düzenlediği etkinliklerle zirveye taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullulara bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Ramazan’ın ilk günü Yenikapı ve Maltepe Sahillerinde başlayan etkinlikler, Ramazan Bayramı’nın 1. günü hariç, ara vermeksizin 9 Haziran’a kadar sürecek.

Yenikapı ve Maltepe Sahillerindeki etkinlik alanlarında, Türk Sanat Müziği’nden Türk Halk Müziği dinletilerine, tiyatrodan sahne gösterilerine, orta oyunlarından Hacivat – Karagöz gösterilerine kadar pek çok etkinlik İstanbulluların karşısında olacak.

DEĞERLİ SANATÇILAR, KONSERLERİYLE ETKİNLİKLERE RENK KATACAKLAR

İstanbul halkı, Yenikapı ve Maltepe Sahillerinde birbirinden değerli sanatçıların konserleriyle müzik dolu saatler yaşayacak.

COŞKUN SABAH YUSUF GÜNEY KONSERLERİ İLE MALTEPE’DE

5 Haziran’da Onur Şan ve 6 Haziran’da Coşkun Sabah konserleri ile başlayan Maltepe Sahili’ndeki etkinlik alanında;  7 Haziran’da İsmail Altunsaray, 8 Haziran’da Yusuf Güney ve 9 Haziran’da Koliva sahne alacak.

7 – 8 HAZİRAN’DA YENİKAPI SAHİLİ’NDE KONSER

Yenikapı Sahili’nde ise 7 Haziran’da Özgün, 8 Haziran’da Bahadır Tatlıöz müzikseverlerle buluşacak.

ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ ETKİNLİKLER YENİKAPI VE MALTEPE’DE

Etkinlik alanlarına gelen çocuklar, hazırlanan renkli ve eğlenceli programlar sayesinde keyifli bir bayram tatili yaşayacaklar. Çocuklar, animatör sunucu ile renkli zamanlar geçirecek, yarışmalara katılacak ve çocuk şarkıları dinleyecekler. Geleneksel sanatlardan orta oyunu, Meddah ve Karagöz-Hacivat ile kahkahalara boğulacak olan çocuklar, renkli tiyatro oyunları ile eğlencenin tadına varacaklar.

GELENEKSEL TATLAR VE SANATLAR BAYRAMDA DA İSTANBULLULARIN BEĞENİSİNE SUNULACAK

İstanbullular, etkinlik alanında kurulan çarşıda; sıcak yemekten tatlılara, simitten Osmanlı şerbetine kadar geleneksel tatların yanı sıra el sanatları ürünlerinden giyime, kitaptan hediyelik eşyaya kadar ihtiyaç duydukları her şeye rahatlıkla ulaşabilecek. Her gün saat 12.00’de açılacak olan çarşıda ayrıca el sanatları ve geleneksel sanatlara ait pek çok ürün, usta ellerin canlı performanslarıyla etkinlik alanlarında kurulan stantlarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.