Hoşgeldiniz  

Yeni “İBB Meclisi” İlk Toplantısını 22 Nisan’da Yapacak

admin | 19 Nisan 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Yerel seçimlerin ardından şekillenen yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 22 Nisan Pazartesi günü yeni Başkan Ekrem İmamoğlu başkanlığında ilk toplantısını yapacak.

Toplantıyı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetecek. 31 Mart Yerel Seçimleri ile yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 14:00’te Saraçhane belediye binasındaki meclis salonunda ilk toplantısını gerçekleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirecek İBB Meclisi’nin yoğun bir gündemi bulunuyor.

İlk birleşimde, İBB Meclisi toplantılarına bundan sonra başkanlık yapacak Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçimleri ile Katip seçimi yapılacak.

İlk toplantıda ayrıca; Encümen, İhtisas Komisyonları, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği Üyeleri, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği üye seçimleri gerçekleştirilecek.

Birleşimde, İBB 2018 Yılı Faaliyet Raporu ve İETT Genel Müdürlüğü 2018 Yılı Faaliyet Raporu da değerlendirilerek, meclis üyelerinin oylarına sunulacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.