Hoşgeldiniz  

Yaz Yetenek Öğrencileri Kapanış Eğlencesi Düzenledi

admin | 03 Ağustos 2018 | Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi Yaz Yetenek Okullarında öğrenim gören çocuklar Deniz Gezmiş Parkı’ndaki etkinlikte drama, koro ve halk oyunları alanlarında performanslarını sergiledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 7-13 yaş arasındaki çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığı Yaz Yetenek Okulları 3 Ağustos’ta düzenlenen kapanış etkinliği ile sona erdi.

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent konseyi tarafından sponsorların katkılarıyla düzenlenen Yaz Yetenek Okulları kapanış etkinliğine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile birlikte; Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürü Volkan Arslan, CHP Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve yönetim kurulu üyeleri ile Yaz Yetenek Okullarında eğitim gören öğrenciler velileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin belediyenin kurulduğu 2009’dan beri eğitime verdiği önemin altını çizerek; tercih rehberliği, hazırlık kursları ve bursları bu alandaki çalışmalara örnek gösterdi.

Orhan Çerkez, Ataevleri’ndeki Yaz Yetenek Okullarında eğitimin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katkı veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine çiçek takdim etti.

Bir grup örenci, ise parkta bulunan Deniz Gezmiş anıtına çiçek koyarak, anıtın önünde toplu fotoğraf çektirdiler.

Çocuklar eğleniyor…

İTV Haber paylaştı: 3 Ağustos 2018 Cuma

Çocuklar İçin Sanatın Eğlencenin Adresi Ataşehir

Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda, Yaz Yetenek Okullarında öğrenim gören çocuklar; drama, koro ve halk oyunları alanlarında performanslarını sergileyerek ailelerinden büyük alkış aldı.

Eski oyunlar halat çekme, çuval yarışı, resim, kilden heykel yapımı, uçurtma, topaç yarışması, yüz boyama, deri bileklik yapımı, yoga, satranç gibi atölyelerin yapıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenerek, keyifli bir gün geçirdi.

Doyasıya eğlenen çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Etkinlik boyunca çocukları yalnız bırakmayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve belediye birim müdürleri çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Kayışdağı Lions, İnönü, Mustafa Kemal, Ferhatpaşa, Mevlana Ataevlerinde yapılan eğitimlere katılan Ataşehirli çocuklara; eğlenceli matematik, etkinlik havuzu, drama, oyunlu İngilizce, bilim dünyası, dans, hayal atölyesi, satranç ve aşçılık dersleri alanlarında eğitimler verildi.

Çocukları sanata, bilime ve spora yönlendirmek için hazırlanan Yaz Yetenek Okulları 25 Haziran – 13 Temmuz ve 16 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında iki dönem olarak düzenlendi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.