Hoşgeldiniz  

Volkan Arpacı Ocakbaşı Ataşehir’den Sonra Kartal’da

admin | 22 Eylül 2018 | Ekonomi, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Sektör’de 18 Yıllık deneyimi olan, 10 Yıl önce kendi markasıyla faaliyete başlaya Volkan Arpacı, Adalar ve deniz manzaralı yeni bir mekanla Kartal’da müşterilerinin hizmetine girdi.

Kartal’da bulunan Volkan Arpacı Ocakbaşı Restorant şimdide yeni açtığı şubesiyle Kartal’da hizmet vermeye başladı. 3 Gün sürecek açılışın ilk gününde sayısız davetli ve konuğun katıldığı etkinlikte yeni mekan, yeni konsepti ile Kartal’da da iddialı olan Volkan Arpacı Ocakbaşı, ocakbaşı ızgara çeşitlerinin yanı sıra zengin menüsü ile müşterilerine hizmet verecek.

VOLKAN ARPACI OCAKBAŞI (Kartal) AÇILIŞI, ÖZEL SUNUM

Recep Kenan paylaştı: 21 Eylül 2018 Cuma

Sektör’de 18 Yıllık deneyimi ile 10 Yıl önce kendi markasıyla faaliyet gösteren Volkan Arpacı, Kartal’da Adalar ve Deniz manzaralı bir mekanın uzun zamandır hayalini kurduğunu ve bu hayalini gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. A’dan Z’ye tüm ayrıntılarıyla Kartal başta olmak üzere Anadolu Yakası’ndaki tüm müşterilerin bireysel, grup ve aileleriyle birlikte gelebileceği açık ve kapalı alan seçenekleriyle kaliteli ve örnek bir mekanın yanısıra zengin menü çeşitleri ile müşterileri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını belirten Arpacı, Müşterilerimizin lezzetlerimizi ve mekanımızı tercihlerinin yanısıra mutlu ayrılmaları önceliğimizdir” dedi.

AÇIK ve KAPALI ALANI İLE HİZMET VERİYORUZ

2 Farklı 80 Kişilik Teras Kat, 400 Kişilik açık mekan, 250 kişilik kapalı mekan olmak üzere toplamda maksimum 800 Kişiye kadar hizmet veren Kartal Volkan Arpacı Ocakbaşı Restorant’ta çocuklu ailelerde düşünülmüş. Çocukların keyifle öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim alabileceği ve oyun oynayabileceği bir alana sahip olan mekan, ailelelerin ve müşterilerin rahat edebileceği konsepti ile hizmet veriyor. Yapay süs havuzu, çiçeklerle donatılmış masalar, işlemeli duvarlar ve ferah tasarımıyla adalar ve deniz manzarasına sahip mekanda müşterilerin otopark sorunu da yaşamaması için tüm ayrıntı düşünülmüş. Geniş otopark alanına sahip mekan, vale sistemiyle araçları güvence altına alıyor.

350 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU’DA MEVCUT

Volkan Arpacı Ocakbaşı Restorant’ın yanısıra 350 kişilik kapasiteli düğün, nişan, kına, sünnet, toplantı v.b. etkinliklerin yapılabileceği düğün salonu da mevcut. Düğün salonu girişi nostaljik tekne ve deniz havasını andırırken, geniş gelin odasının yanı sıra mekan oldukça ferah ve geniş bir görüntüye sahip.

ZENGİN MENÜ ÇEŞİDİ İLE HİZMET VERİYOR

İlk aşamada 70 Kişinin istihdam edildiği Kartal Volkan Arpacı Ocakbaşı Restorant’ta hedef 110 kişiyi istihdam etmek olurken; Serpme kahvaltı, kişisel kahvaltı, Sıcak ve Soğuk Meze Çeşitleri, Izgara Çeşitleri ve Meşhur Metrelik kebabın yanısıra yüze yakın farklı menü çeşidin yanısıra alkollü ve alkolsüz müşterilerin tercihlerine göre hizmet veriliyor. Müşteriler etlerini kendisi seçip, ızgara’da pişirildikten sonra usta şeflerce masalardaki yerini alıyor.

MEKANIN AÇILIŞINA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILIYOR

21-22-23 Eylül tarihlerinde açılışı gerçekleşecek Kartal Volkan Arpacı Ocakbaşı Restorant’a siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok insan ilgi gösterirken, bireysel ve grup halinde toplantılar ve kahvaltı programları ise şimdiden başlamış durumda.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.