Hoşgeldiniz  

Vapurun Renkli Siması Burhan Pazarlama Hayatını Kaybetti

admin | 14 Mart 2020 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet A- A+

İstanbul Şehir Hatları vapurlarında, genellikle Kadıköy – Karaköy vapurunda kendi seçtiği ürünleri düzgün Türkçesi ve vücut dili sunumuyla pazarlayan Burhan Demircan hayatını kaybetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Her şeyi satan adam” olarak da bilinen Burhan Pazarlama (Demircan)’nın cenazesi yaşadığı Ataşehir Örnek Mahallesi’nde Merkez Camii’nde kılınan namaz sonrası son yolculuğa uğurlandı.

Bir yandan ürünleri pazarlarken sesli reklam da yaptığı şehir hatları vapuru müdavimlerinin Burhan Pazarlama olarak tanıdığı Burhan Demircan, uyguladığı pazarlama tekniği ile dikkatleri çekmiş, bir süre TV programı da yapan üniversitelerde pazarlanma ile ilgili deneyimlerini de aktardı.

BİR İSTANBUL BEYFENDİSİNİ KAYBETTİK BUGÜN…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burhan Pazarlama (Demircan)’nın ölümünü, “Bir İstanbul beyfendisini kaybettik bugün… Vapurlarımızın bilindik siması, bir yakadan diğerine giderken yolculuklarımıza tebessüm katan nam-ı diğer “Burhan Pazarlama” aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun, İstanbul onu hep hatırlayacak.” Şeklinde yaptığı paylaşımla duyurdu.

BURHAN PAZARLAMA (DEMİRCAN) KİMDİR?

Burhan Demircan Kadıköy-Karaköy ya da Eminönü-Kadıköy vapur hattında yıllarca Burhan Pazarlama olarak bilinen, halk tarafından çok sevilen satıcıydı. Demircan İstanbul Şehir Hatları vapurlarının şık giyimi, güzel ses tonu, kibarlığıyla ünlüydü.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.