Hoşgeldiniz  

VALİ MESUT KÖSE ILGAZ’I ZİYARET ETTİ

admin | 07 Mart 2017 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

ilgaz_valiÇankırı’nın ilçelerini tanımak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek amacıyla ziyaret programı uygulayan Çankırı Valisi Mesut KÖSE, bu kapsamda Ilgaz’ı ziyaret etti.   

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz ilçesini ziyareti sırasında Ilgaz İlçe Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret programında ilk olarak Ilgaz Kaymakamı Sayın Muhammed Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Vali Köse Ilgaz ilçesinin; sağlık, eğitim, alt yapı, üst yapı ile tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Ilgaz Belediyesi’ni Vali Mesut Köse, belediye personeli ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Arif Çayır tarafından karşılandı.

Ilgaz ilçesinin birçok zenginliğe sahip olduğunu, doğal güzelliklerinin yanında, turizm potansiyeliyle öne çıkan önemli ilçe olduğunu belirten Vali Mesut Köse, Ilgaz Belediyesi ve Başkan Arif Çayır’ı ziyareti sırasındaki Ilgaz’ın gelişimini Çankırı’nın gelişimiyle paralel tuttuğu açıklamasında; “Ilgaz ilçemizi daha ileriye taşımak için eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanında ticari anlamda da çalışmaların artması gerekir. Ilgaz ilçesinin kalkınması ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak her türlü destekte bulunulacağız.

Ilgaz Belediyesi’ni ziyareti sırasında çalışmalarıyla ilgili bir de sunum yapılırken, ziyareti sonrası Ilgaz Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçe köy ve mahalle muhtarlarını sorunlarını dinlediği toplantı ile Ilgaz programını tamamlayan Vali Mesut Köse ilçeden ayrıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.