Hoşgeldiniz  

Vali Ali Yerlikaya Kadıköy Belediyesi’ni Ziyaret Etti

admin | 01 Ağustos 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kadıköy Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, belediyede görüştüğü Başkan Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte Kadıköy Çarşı’da esnaf ziyareti yaptı.  

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ilçe belediyelerini ziyaret programı kapsamında Kadıköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Ali Yerlikaya daha sonra Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte Kadıköy Çarşı’da esnafı ziyaret ederek sohbet ettiler.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya paylaşımında Kadıköy ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün Kadıköy’deydik. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Tarihi Çarşı’yı gezdik. Misafirperlikleri için Kadıköylülere teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ise Vali Yerlikaya’nın ziyareti ile ilgili paylaşımda; “İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya’ya hem belediyemize hem Kadıköy Tarihi Çarşı esnafına yapmış olduğu nazik ziyareti için teşekkür ederim. İstanbul’un ve Kadıköy’ün geleceği için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” Açıklamasını yaptı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.