Hoşgeldiniz  

Üzerimize Düşen Yerine Getirdik, Getireceğiz

admin | 08 Ekim 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Gündem, Manşet, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamayla bir ihale dosyasıyla ilgili Adliye’ye giden 5 Ataşehir Belediyesi personelin ifadelerin alınmasıyla birlikte, serbest bırakıldığı belirtili.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir ihale dosyasıyla ilgili ihbar üzerine başlattığı soruşturma kapsamında, savunmaları alınmak üzere Adliye’ye götürülen 5 personeli ile ilgili açıklama yaptı.

Adliye’ye giden 5 personelin ifadelerin alınmasıyla birlikte, mevcut deliller dikkate alınarak serbest bırakıldığının hatırlatıldığı Ataşehir Belediye Başkanlığı açıklaması şöyle:

KAMUOYUNA DUYURU!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir ihale dosyasıyla ilgili ihbar üzerine başlattığı soruşturma kapsamında, 5 personelimiz savunmaları alınmak üzere Adliye’de hazır edilmişlerdir. İfadelerin alınmasıyla birlikte, mevcut deliller dikkate alınarak personelimiz serbest bırakılmıştır.

Söz konusu ihale kapsamında, personelimiz 14.05.2018 tarihinde de aynı dosya ile ilgili ifadelerini vermişlerdir.

Yargı sürecinin devam ediyor olması ve herhangi bir yargı merciini etkilememek adına ayrıntılara girmeden, soruşturma dosyasının takipçisi olduğumuzu, ihale sürecinde kamu yararı gözetilerek Kamu İhale Kurumu kararları uyarınca ihalenin sona erdirildiğini ve adaletin tesisi bakımından Ataşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen gerekleri yerine getirdiğimizi ve getireceğimizi bildiririz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Ataşehir Belediye Başkanlığı

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.