Hoşgeldiniz  

Üst Üste Gelen Haberler Türkiye’yi Üzdü: 5 Şehit

admin | 29 Kasım 2019 | Asker, Manşet, Son Dakika, Türkiye, Üst Manşet


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

Kuzey Irak’taki Pençe Harekatı Bölgesi’nde bir asker, Hakkari’de iki asker yıldırım düşmesi sonucu, Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nde yapılan terör saldırısında 2 asker şehit oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ard arda gelen acı haberlerde yldırım düşmesi ve terör saldırısından 1 günde 5 askerimizin şehit olduğunu öğrenen Türkiye evlat acısıyla sarsıldı.

Türkiye ard arda gelen şehit haberleriyle güne başladı.  Hakkari’den gelen ilk haberde yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit olduğu bildirildi. Şanlıurfa’dan gelen ikinci haberde ise Akçakale’de bir sınır karakolunun havan topuyla vurulduğu, hain saldırıda iki asker şehit olduğu açıklandı. Bir başka acı haberde ise Kuzey Irak’ta Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştüğü bilgisi geldi.

YILDIRIM DÜŞMESİ: 2 ŞEHİT, 13 YARALI

Üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu Uzman Çavuş Bünyamin Çabuk (24) ile Uzman Çavuş Furkan Yılmaz (22) şehit oldu, 13 asker de yaralandı.

AKÇAKALE’YE HAVANLI SALDIRI: İKİ ŞEHİT

Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nden geldi. PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi.

Saldırıda Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin (23) ile Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin (28) şehit düştü, iki asker ile bir doktor ise yaralandı.

KUZEY IRAK’TAKİ PENÇE HAREKATI BÖLGESİ’NDE YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ŞEHİT

Kuzey Irak’taki Pençe Harekatı Bölgesi’nden gelen haberde yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Onbaşı Bünyamin Çubuk’un şehit olduğu bildirildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.