Hoşgeldiniz  

Üniversiteli Olmak İsteyenler İçin Ücretsiz Destek Programı

admin | 23 Mayıs 2018 | Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet A- A+

Üniversiteye hazırlananlara destek sunmaya devam eden Ataşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu Örgün Öğretime Destek Programı yeniden başlıyor.

Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi bünyesinde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için hazırlanan Örgün Öğretime Destek Programı’na 28 Mayıs’ta ön kayıt alınmaya başlanılacak.

Üniversiteye girişte yeni sistem olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) Destek Eğitim Programı’na kayıt olmak isteyenler için ön kayıtlar online olarak yapılacak.

28 Mayıs 2018 Pazartesi günü aktif hale gelecek sistem üzerinden online ön kayıt formunu dolduranlar, asıl kayıt için Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’ndeki öğrenci işleri bölümlerine davet edilecek. Online kayıt için ilgili link, 28 Mayıs sabahı www.atasehir.bel.tr adresinde paylaşılacak.

13.sınıflar için 13 Ağustos – 12 Eylül arası tarihleri arasında (hafta içi 5 günlük) yoğunlaştırılmış program uygulanırken, 22 Eylül tarihinde ise hafta sonu eğitimleri başlayacak.

12.ve 11. sınıflar için 22 Eylül’de deneme sınavı ile eğitim programı başlarken, mezun gruplar içinse 18 Eylül 2018 tarihinde başlayacak. 10. sınıf eğitimleri sadece Neşet Ertaş Kültürevi bünyesinde olacak.

TYT Destek Eğitim Programı 23 Aralık 2018 tarihine kadar devam ederken, AYT (Alan Yeterlilik Testi) Destek Eğitim Programı ise 24 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı gözetiminde uygulanan ve kontenjanın sınırlı olduğu programa, kayıt olabilmek için Ataşehir sınırları için oturma zorunluluğu bulunuyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.