Hoşgeldiniz  

U-13 Şampiyonu Örnek Gençlik Ve Mehmet Rauf Kupalarını Aldı

admin | 17 Haziran 2019 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

2018/2019 futbol sezonunda U-13 liginde şampiyon olan Örnek Gençlik Spor ve Mehmet Rauf Lisesi Spor kulüplerimizin şampiyonluk kupalarını Ekrem Köse’nin elinden aldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’i temsil ettikleri U-13 ligindeki 2018/2019 futbol sezonu mücadelesini şampiyon olarak tamlayan Örnek Gençlik Spor ve Mehmet Rauf Lisesi Spor kulüpleri şampiyonluk kupalarını aldılar.

Gençlik Spor ve Mehmet Rauf Lisesi Spor kulüpleri sahalarında yapılan iki ayrı törenle TASK (Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyonu) ile İASKF (İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu) yönetim kurulları üyesi, Ataşehir Amatör kulüpler Derneği Başkanı Ekrem Köse her iki kulübe şampiyonluk kupalarını verdi.

TASK (Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyonu) ile İASKF (İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu) yönetim kurulları üyesi, Ataşehir Amatör kulüpler Derneği Başkanı Ekrem Köse yaptığı açıklamada, “2018/2019 futbol sezonunda U-13 liginde şampiyon olan Örnek Gençlik Spor ve Mehmet Rauf Lisesi Spor kulüplerimizin şampiyonluk kupalarını takdim ettik. Başarılar diledik.” İfadelerini kullandı.

Tören sonrası www.itvhaber.com ’a açıklama yapan Ekrem Köse, yeni yapılan Örnek Spor sahasında incelemelerde bulunduklarını, tespit edilen eksiklilerin ve aksaklıkların giderilmesi ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Şampiyon kulüplere kupalarının verildiği törene TASK (Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyonu) ile İASKF (İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu) yönetim kurulları üyesi, Ataşehir Amatör kulüpler Derneği Başkanı Ekrem Köse ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşçu, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Cihan Sakman ve Ataşehir’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile sporcular katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.