Hoşgeldiniz  

TÜYAP 2019 Kitap ve Sanat Fuarları Sona Erdi

admin | 12 Kasım 2019 | Eğitim, Ekonomi, İstanbul, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen 605 bin kitapsever ve sanatseverin ziyaret ettiği TÜYAP 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarları sona erdi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafın Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarları ile ilgili açıklama geldi.

605 bin kitapsever ve sanatseverin ziyaret ettiği TÜYAP 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarlarına yayıncı kuruluşlar, sanat galerileri ve Yeni Kuşak Köy Enstütülüler Derneği, Türkiye Yazarlar Sendikası ve İBB ile ilçe belediyelerinin de aralarında olduğu kurum kuruluş ve STK standlarında okurları ve sanat severleri kitap ve sanatla buluşturdu.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından TÜYAP 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarları’nın sona ermesi ile ilgili açıklama:

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarı 10 Kasım 2019 Pazar akşamı saat 19.00’da 605 bin kitapsever ve sanatseverin ziyaretiyle sona erdi.

Fuarlarımızı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı geçtiğimiz yıla oranla %20’den fazla artış göstererek 221.293’e ulaştı. Öğrencilerin fuarı ziyareti konusunda desteklerinden dolayı başta İstanbul Valiliği olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ailelere teşekkür ediyoruz.

Bir diğer teşekkürümüz ise tüm ziyaretçilerimize, imza günleri ve etkinliklerde okurlarıyla buluşan yazarlarımıza, katılımcı yayınevleri, sivil toplum kuruluşları, galeriler, bağımsız gruplar, genç sanatçılar, sanat inisiyatifleri ve özel sergi sahiplerine. Fuarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 30. İstanbul Sanat Fuarı’nda tekrar buluşmayı diliyoruz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.